Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: політика
Автор: газета "День"
Дата: 11 травня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/politics/2016/05/11/lvivskii-nardep-vid-samopomochi-zastupivsja-za-lisoparkovu-ta-hoche-ljustruvati-kirovogradskogo-gubernatora.htm
політика, 11 травня 2016

Львівський нардеп від «Самопомочі» заступився за Лісопаркову та хоче люструвати кіровоградського губернатора

газета "День"


Про це йдеться в повідомленнях розміщенних на сайті газети «День»:


Народний депутат України Остап Єднак звернувся до Президента з проханням дотримуватись законів України і люструвати голову Кіровоградської облдержадміністрації Сергія Кузьменка. Про це йдеться у офіційному зверненні народного депутата.


Своє прохання Остап Єднак обгрунтовує постійними зверненнями від кіровоградців. Сергій Кузьменко прямо підпадає під дію закону України «Про очищення влади», адже обіймав у період з 25.02.2010 по 22.02.2014р. відповідні посади сукупно більше одного року: був головою Олександрійської РДА 761 день та заступником голови Кіровоградської ОДА 175 днів.


Кіровоградський політик також відомий тим, що 16 січня 2014 року, будучи депутатом від Партії Регіонів, проголосував у Верховній Раді України за бюджет України та за так звані «диктаторські» закони.


Раніше до Президента вже надходили звернення з проханням виконати закон і звільнити чиновника від Міністерства юстиції України та від Громадської ради з питань люстрації при Мінюсті.

Реакція Президента на звернення наразі не відома.


Народний депутат України Остап Єднак звернувся до Генеральної Прокуратури та до Голови Національної поліції України Хатії Деканоїдзе з проханням перевірити правомірність встановлення парканів на території зелених рекреаційних зон Кіровограда.


За інформацією нардепа у паркових зонах Кіровограда відбувається самовільне захоплення земельних ділянок з метою їх подальшої забудови.


При цьому спостерігається повна бездіяльність з боку правоохоронних органів. Паркани зносились силами активістів, чим здійснювалась перешкода для подальшої забудови ділянок.


Остап Єднак просить встановити осіб, які були причетні до встановлення парканів, притягнути винуватців до відповідальності та невідкладно реагувати на подібні правопорушення у майбутньому.


Єднак почав глибше цікавитись справами Кіровограда після відвідин міста в рамках регіональних мозкових штурмів «Включайся» з місцевими громадськими активістами.

Дмитро Сінченко, Кіровоград



3504Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: