Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: політика
Автор: Марина Сінчук, Олександрівський виправний центр управління ДПтСУ в Кіровоградській області (№104)
Дата: 6 травня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/politics/2016/05/06/v-oleksandrivskomu-vipravnomu-tsentri-vidbulasja-perevirka.htm
політика, 6 травня 2016

В Олександрівському виправному центрі відбулася перевірка

Марина Сінчук, Олександрівський виправний центр управління ДПтСУ в Кіровоградській області (№104)


5 травня начальник управління Державної пенітенціарної служби України в Кіровоградській області полковник внутрішньої служби Валерій Поліщук та заступник начальника управління з виробництва полковник внутрішньої служби Олег Райченко із робочим візитом завітали до Олександрівського виправного центру (№104).


Основною метою візиту була перевірка об’єктів основних напрямків діяльності установи, умов проживання та праці осіб, які відбувають покарання у виправному центрі.


Відвідування здійснювалось у супроводі начальника установи підполковника внутрішньої служби Ігоря Мулявки, під час якого керівництво обласного управління здійснили обхід території виправного центру.


В ході проведення перевірки було здійснено огляд відділень соціально-психологічної служби та їдальню для засуджених. Особлива увага приділялась дотриманню санітарно-гігієнічних норм та їх харчуванню.


Також під час обходу проведено перевірку службового кабінету начальника відділення СПС та кімнату психоемоційного розвантаження для засуджених. 


Під час обходу виробничої зони було оглянуто виробничі об’єкти та територію підсобного господарства виправного центру.


Крім того, Валерій Поліщук провів бесіди із засудженими та надав вичерпні і аргументовані відповіді на всі поставлені запитання. Нарікань по утриманню засуджених в установі не було.


Після перевірки об’єктів діяльності установи начальником облуправління було надано ряд рекомендацій щодо подальшого покращення у функціонуванні установи, які взято на контроль для безумовного виконання.



3456Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: