Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: політика
Автор: Марина Марула, Знам’янський РВ КВІ УДПтС України в Кіровоградській області
Дата: 27 квітня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/politics/2016/04/27/penitentsiarii-dopomogli-otrimati-pasport-zasudzhenii.htm
політика, 27 квітня 2016

Пенітенціарії допомогли отримати паспорт засудженій

Марина Марула, Знам’янський РВ КВІ УДПтС України в Кіровоградській області


Вчора, 26 квітня, в приміщенні Знам’янського РС УДМС засудженій, яка перебуває на обліку Знам’янського районного відділу кримінально-виконавчої інспекції, вручено паспорт громадянина України. 


З метою соціального забезпечення осіб, які засуджені до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі, працівниками Знам’янського РВ КВІ організовано всебічну допомогу щодо налагодження процесу сприяння засудженим в отриманні паспортів.


На даний час перший паспорт видано засудженій, яка звільнена від відбування покарання з випробуванням.


Слід відмітити, що великий вклад у такий важливий напрямок зроблено  митрофорним проієреєм релігійної громади Преподобного Сергія Радонезького Олександрійської єпархії УПЦ Василем Мазурком, який забезпечив сплату державного мита за паспорт, завідувачем Знам’янського районного сектору управління Державної міграційної служби Ольгою Козленко. Не можна також залишити поза увагою працівників КВІ, особливо психолога Наталію Лепеть, яка окремо працювала із засудженою. 


Спільними  зусиллями було зроблено добру справу, а тому кримінально-виконавча інспекція має сподівання на подальшу підтримку з боку осіб, які в змозі допомогти хоча б частково в даній справі та засуджених осіб, які повинні неодмінно скористатись наданою можливістю та стати на шлях виправлення.




3634Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: