Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: політика
Автор: Кіровоград24
Дата: 13 квітня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/politics/2016/04/13/zastupnik-raikovicha-neochikuvano-poobitsjav-scho-tarifi-na-smittja-znizjatsja.htm
політика, 13 квітня 2016

Заступник Райковича неочікувано пообіцяв, що тарифи на сміття знизяться

Кіровоград24


Вчора відбулося засідання Кіровоградського міського виконавчого комітету. Найтриваліше обговорення було навколо питання щодо підвищення  тарифу на захоронення сміття на Кіровоградському міському сміттєзвалищі для ТОВ «КАТП-1128».

 

Це питання перенесли з минулого засідання виконкому, де також було дуже багато питань до керівника підприємства. Цього разу ситуація повторилася. На запитання члену виконкому Олександра Дануци, яким буде тариф після цього підняття для кінцевого споживача, конкретна відповідь так і не була дана, адже представник підприємства ТОВ «Екостайл», що займається безпосередньо вивозом сміття заявив, що вони поки що не можуть обрахувати тариф для мешканців та установ міста. Тому Дануца запропонував знову перенести це питання на наступне засідання, поки буде обраховано кінцевий тариф. Але тут заступник міського голови Олександр Мосін, до сфери відповідальності якого входять ці питання, заявив, що він домовився з представниками ТОВ «Екостайл», що, у випадку такого підвищення, підприємство не лише не перегляне тариф у бік збільшення, а навпаки, зменшить. Така заява була неочікуваною навіть для міського голови Андрія Райковича і він попросив свого заступника не гарячкувати так в цьому питанні. Проте Мосін від своїх слів не відмовився. 


Власне, навіть така обіцянка заступника міського голови спочатку не допомогла і більшості, при прийнятті цього рішення, не було. Проте, в кінці засідання член виконкому, Аліна Бегун, попросила повернутися до цього питання. Цікаво, що деякі члени виконкому отримали смс-повідомлення з проханням підтримати підвищення тарифу для ТОВ «КАТП-1128». І тому питання підвищення тарифу все ж таки вдалося «продавити», з перевагою в один голос. Цікаво, що голосів, яких бракувало раніше, цього разу, додали члени виконкому, які пройшли за квотою «Радикальної партії Олега Ляшка». Проти підняття тарифу голосували Олександр Дануца (БПП «Солідарність»), Дмитро Голуб («Батьківщина») та Андрій Паливода («УКРОП»).      


3623Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: