Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: політика
Автор: Кіровоград24
Дата: 13 квітня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/politics/2016/04/13/jarinich-hoche-ministrom-likarja-a-tretjakov-bachit-vitse-prem-erom-kolishnogo-kirovogradskogo-gubernatora.htm
політика, 13 квітня 2016

Яриніч хоче міністром лікаря, а Третьяков бачить віце-прем'єром колишнього кіровоградського губернатора

Кіровоград24


Про це йдеться в статті на сайті «Українська правда» - «Два гамбіти Гройсмана, або Кабмін на грані краху»:


«…Після цього депутат Олександр Третьяков обурився, що посаду віце-прем'єра з питань АТО віддадуть Кістіону, не розуміючи, яке відношення до АТО має людина з Вінниці.


За словами співрозмовників УП у БПП, у Третьякова є свій кандидат на цю посаду – Вадим Черниш, який колись був губернатором Кіровоградської області та главою Агентства з відновлення Донбасу, що так і не запрацював.


Деякі депутати також мали запитання щодо кандидатури Реви. Депутат Костянтин Яриніч запропонував віддати МОЗ директору Інституту Шалімова Олександру Усенку.


"З міністерством охорони здоров'я у нас проблеми. Половина фракції збунтувалася, що ставлять кандидатуру за локальною ознакою. Ми вносимо кандидатуру Усенка, як людини, яка є спеціалістом. Нам треба, щоб лікар говорив з лікарями", – обурився один з народних депутатів в розмові з кореспондентом УП».  


3458Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: