Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: політика
Автор: Олександрійські новини
Дата: 12 квітня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/politics/2016/04/12/gubernator-v-oleksandrii-predstaviv-novogo-golovu-rda-jakii-ranishe-grav-za-iogo-futbolnii-klub.htm
політика, 12 квітня 2016

Губернатор в Олександрії представив нового голову РДА, який раніше грав за його футбольний клуб

Олександрійські новини


В приміщенні Олександрійської РДА сьогодні, 12 квітня, офіційно представили новопризначеного голову Олександрійської райдержадміністрації 25-річного Богдана Курупа, повідомляють "Олександрійські новини".


Для представлення нового очільника району до Олександрії приїхав голова Кіровоградської ОДА Сергій Кузьменко.


Представляючи керівника Олександрійщини губернатор зазначив, що Богдан Куруп є людиною принциповою, має значний досвід роботи в керівництві місцевого самоврядування і буде чесно та добросовісно працювати на благо жителів Олександрійщини.


"Для мене це ще один виклик довести всім, що молодість, ентузіазм і креативність - це переваги, а не недоліки, а тому сьогодні я готовий взяти на себе відповідальність за довірену мені ділянку роботи", - запевнив у своїй вступній промові Б. Куруп.


Як прокоментував журналістам після офіційної частини заходу новопризначений керівник, він чудово ознайомлений з усіма проблемними питаннями, з якими стикаються жителі району, оскільки сам виріс у сільській місцевості. Голова РДА переконаний, що завдяки підтримці та професіоналізму його колег по адміністрації робота, спрямована на розвиток Олександрійщини, продовжиться.


Як відомо, новий очільник райдержадміністрації інтенсивно займається футболом та бере участь у численних змаганнях, однак визнає, що через своє призначення на відповідальну посаду доведеться значно менше часу витрачати на улюблене хобі. Крім того, керівник району любить читати класичну літературу, улюбленим автором називає Ернеста Хемінгуея.


Як відомо, Богдан Куруп народився в 1990-му році, в рідному для голови Кіровоградської ОДА, селищі Головківка, Олександрійського району, а згодом був гравцем футбольного клубу «Украгроком» з цього села, який належить родині Кузьменків.  


3942Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: