Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: політика
Автор: Кіровоград24
Дата: 30 березня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/politics/2016/03/30/p-jat-rechei-jakimi-zapam-jataetsja-sekretar-smirnov.htm
політика, 30 березня 2016

П’ять речей, якими запам’ятається секретар Смірнов

Кіровоград24


Вчора Кіровоградська міська рада звільнила з посади секретаря - представника Об’єднання «Самопоміч» Володимира Смірнова. Він увійде в історію вже тим, що пробув на другій, за важливістю, після мера, посаді найкоротший термін з усіх секретарів міської ради, які були до нього – 3,5 місяці. Але крім цього наші кореспонденти вирізнили ще п’ять речей, якими запам’ятається Володимир Смірнов на цій посаді.





1.#Піськорозкидач 


Анекдотична історія трапилася з помилкою, яку зробив секретар міської ради Володимир Смірнов в одному з своїх дописів на своїй персональній сторінці у Facebook. Так, беручи участь в нараді з приводу прибирання снігу в Кіровограді, він написав про питання, які там піднімаються. Зокрема, перелічив спеціальну техніку, що має бути задіяна на вулицях міста. Згадав про піськорозкидач, очевидно, маючи на увазі, піскорозкидач. В фейсбуці одразу почали з цього глузувати, а згодом з’явилися фотожаби на цю тему і окремий хештег – #піськорозкидач, який став одним з найпопулярнішим кіровоградських хештегів у фейсбуці.

 




2. Дивним роликом про себе на youtube. 

 

 


22-ох хвилинне відео, яке Володимир Смірнов виклав у власному каналі на відеопорталі youtube набрало понад тисячу переглядів. Там, від свого імені, розповідає, як так сталося, що він неждано негадано для самого себе, став секретарем міської ради. У відеомонолозі є багато словесних перлів і тому це викликало неоднозначну реакцію. 


3. Селфі


Молодий секретар міської ради активно користується благами цивілізації і використовує свій гаджет на повну. Зокрема, і для того, щоб робити, популярні серед молоді, знімки в стилі селфі. Наприклад, з мером Львова Андрієм Садовим або з керівництвом області та міста.











 











4. Флешмобом #Кропивницький - об'єднує


Під час гарячих суперечок щодо перейменування міста Кіровограда секретар Кіровоградської міськради запропонував на своїй персональній сторінці у Facebook розпочати флешмоб на підтримку назви Кропивницький і виклав наступний текст:        


«Друзі! Влаштовуєм флешмоб #Кропивницький. Це ім'я для нашого міста - найбільш прийнятний компроміс.


#Кропивницький - об'єднує!

#Кропивницький - це наша історія!

#Кропивницький - це наша культура!

#Кропивницький - підтримують митці!

#Кропивницький - підтримує молодь!

#Кропивницький - підтримують патріоти!

#Кропивницький - це наше майбутнє!

Хмельницький,Івано-Франківськ, #Кропивницький!

Сфотографуй себе і своїх друзів із хештегом #Кропивницький, та розмісти в соцмережах!».


5. Позицією по регламенту


Прийняття головного документу для роботи міської ради – регламенту, перетворилося в довготривалий серіал, не в останню чергу, через позицію самого Володимира Смірнова, який вирішив пристати на пропозиції громадських активістів, яких було все більше і більше і які не подобалися депутатам більшості. І коли в них терпець таки урвався, регламент прийняли, але вже без Смірнова на посаді секретаря та й без більшості поправок від громадських організацій.  


4249Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: