Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: політика
Автор: "Кіровоград24"
Дата: 29 березня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/politics/2016/03/29/shahrai-telefonujut-pidpriemtsjam-predstavljajuchis-zastupnikom-golovi-oda-i-prosjat-groshi-dlja-pereselentsiv.htm
політика, 29 березня 2016

Шахраї телефонують підприємцям представляючись заступником голови ОДА і просять гроші для переселенців

"Кіровоград24"


Це стало відомо інформаційному порталу «Кіровоград24» від двох крупних підприємців, що мають аграрний бізнес в Кіровоградській області. Так, вчора, 28 березня, невідомий зателефонував їм з телефонного номера 095-126-27-** і представився заступником голови Кіровоградської ОДА Андрієм Коломійцевим.


Особа, що телефонувала повідомила, що він це робить за дорученням голови Кіровоградської ОДА Сергія Кузьменка. Приводом для цього є нібито те, що в область прибуває 800 переселенців з Донецької та Луганської областей і вони потребують матеріальної допомоги – 2600 грн. з розрахунку на одну особу. У підприємців попросили в кожного матеріальної допомоги на 10 переселенців тобто по 26 000 грн..


Після того, як підприємці попросили надати листа з реквізитами банківського рахунку, телефонуючий пообіцяв зробити це на наступний день і поклав слухавку. Після того, людям яким телефонували, вдалося з’ясувати у зацікавлених осіб, що згаданий номер телефону не є номером заступника голови Кіровоградської ОДА і сам Андрій Коломійцев спростував, що робив подібні дзвінки.


Наразі, як відомо інформаційному порталу «Кіровоград24», зараз цієї ситуацією займається управляння служби безпеки у Кіровоградській області.


2867Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: