Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: політика
Автор: Кіровоград24
Дата: 2 березня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/politics/2016/03/02/kerivnik-tsentralnoukrainskogo-antikoruptsiinogo-ofisu-zvinuvativ-rjatuvalnikiv-kirovogradschini-v-masshtabnii-koruptsii.htm
політика, 2 березня 2016

Керівник «Центральноукраїнського антикорупційного офісу» звинуватив рятувальників Кіровоградщини в масштабній корупції

Кіровоград24


Сьогодні в кіровоградському прес-клубі відбулася презентація громадської організації «Центральноукраїнський антикорупційний офіс».


Директор громадської організації Андрій Лаврусь під час прес-конференції викрив корупційну схему, що діє в органах Управління ДСНС Кіровоградської області.  


Зокрема, розповів про «сигнали тривоги», що надходять до пожежних частин через, так звану, фірму-прокладку, що виконує роль передавача сигналу. Попри те, що всі ці сигнали можуть надходити напряму, заощаджуючи непотрібні витрати. 


За словами Андрія Лавруся Управління ДСНС Кіровоградської області укладає договори тільки з чотирма конкретними суб'єктами господарювання, засновниками яких є колишні або нинішні працівники структури чи родичі керівництва ДСНС.


Так, наприклад, фірма «АПС-Кіровоград" отримала монополію на обслуговування 1462 об’єктів Кіровоградщини.


Сергій Лещенко, народний депутат України, член парламентського комітету з питань запобігання та протидії корупції акцентував увагу присутніх на важливості утворення громадських об’єднань, які будуть викривати подібні корупційні факти: «Корупція – це інфекція, бактерії, які нас оточують. Створення громадських об’єднань для боротьби з корупцією є важливим. Об’єднуйтеся, підтримуйте антикорупційні розслідування, які у вас відбуваються. Я переконаний, що це принесе свій результат».    


3722Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Світлана10 березня 2016 12:16
0
Із статтей, що пише Лаврусь про корупцію вбачається лише те, що він явно проплачений фірмами-конкурентами. Висвітлені надуми, здогадки і жодного факту змови чи порушень!!! Зараз кричати про корупцію модно)))
Відповісти
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: