Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: політика
Автор: Кіровоград24
Дата: 23 лютого 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/politics/2016/02/23/predstavnika-batkivschini-kolisnichenka-zamom-mera-ne-obrali-ale-provladna-bilshist-ponervuvala.htm
політика, 23 лютого 2016

Представника "Батьківщини" Колісніченка замом мера не обрали, але "провладна" більшість понервувала

Кіровоград24


Як вже повідомляв сайт "Кіровоград24", напружена ситуація склалася в рядах "провладної" більшості в міській раді, яка підтримує міського голову Андрія Райковича. Так, фракція-учасник цієї більшості, "Батьківщина", вже вдруге висуває кандидатуру свого члена фракції Романа Колісніченка на посаду заступника міського голови. Першого разу, деякий час тому, його кандидатура набрала всього 9 голосів підтримки, при необхідних 22.


Ми вже повідомляли, що вчора, на погоджувальній нараді керівників фракцій та груп ради, представник "Батьківщини" пригрозив виходом фракції з більшості, у разі, якщо на сьогоднішній сесії, кандидатура не буде підтримана, проте це не додало єдності фракціям більшості в цьому питанні. 


Так, зокрема, фракція "БПП" не підтримує цю кандидтуру. Проти Романа, в кулуарах, виступав і сам міський голова Андрій Райкович, хоча сьогодні проголосував "за". 


За нашою інформацією, переговори з цьго приводу велися до пізнього вечора і сьогодні вранці ключові особи в "провладній" більшості були впевнені, що кандидатура від "Батьківщини" буде успішно провалена. Більше того, висловлювали впевненість, що цієї кандидатури навіть не висунуть на включення до порядку денного. Проте, кадидатура Колісніченка була висунена і навіть підтримана необхідною кількістю голосів (22 - за) для включення в порядок денний сесійного засідання. Це викликало легку паніку серд депутатів "провладної" більшості. Почалися нервові кулуарні переговори, які таки призвели до негативного голосування. Кандидатуру від фракції "Батьківщина" Романа Колісніченка, на посаду заступника міського голови, підтримали всього 15 з 40 присутніх народних обранців. 


Чи буде виконана обіцянка представників "Батьківщини" про їх вихід з "провладної" більшості після такого голосування, побачимо згодом.    


3084Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Анатолій 1 березня 2016 16:14
0
На місцевих виборах 2015 року ВО "Батьківщина" активно підтримувала кандидатуру А.Райковича (від БПП "Солідарність" на посаду мера.
Як бачимо в політиці немає друзів, є лише спільні інтереси.
Відповісти
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: