Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: політика
Автор: Анна Степанова, Кіровоградська виправна колонія УДПтС України в області (№ 6)
Дата: 10 лютого 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/politics/2016/02/10/tainstvo-vinchannja-vidbulosja-v-kirovogradskii-vipravnii-kolonii.htm
політика, 10 лютого 2016

Таїнство Вінчання відбулося в Кіровоградській виправній колонії

Анна Степанова, Кіровоградська виправна колонія УДПтС України в області (№ 6)


Вінчання – церковний шлюб чоловіка та жінки, освячений церквою, де Господь своєю присутністю з’єднує душі в єдине ціле. В таїнстві вінчання Бог подає свою благодатну допомогу, щоб подружжя мало змогу побороти всі негаразди, які трапляються у спільному житті.


В житті всіх віруючих людей вінчання займає дуже важливу роль. Ця подія є важливою, тому що вона має глибокий релігійний зміст. Вінчання, як і хрещення, здійснюється один раз у житті кожної людини, це дуже відповідальний і серйозний крок.  Існує така поширена думка, що в раю Бог створив шлюб. Підтвердив і освятив цей процес, Ісус Христос. Це було скоєно, коли Ісус знаходився в Канні Галілейській на весіллі. Обряд вінчання почав з’являтися лише на початку десятого століття.


Серед сучасних людей вінчання стало популярним і модним. Коли подружня пара вінчається, то з того моменту вона стає перед Богом подружжям. Під час вінчання на пару сходить благословення від Господа на щасливий шлюб і народження діток.


Так 7 лютого в Кіровоградській виправній колонії (№6), вже вдруге з дня створення та освячення храму, обвінчався засуджений. Після таїнства вінчання засудженні та співробітники колонії привітали Віктора та Ніну з укладенням шлюбу перед Господом.



3353Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: