Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: політика
Автор: "весь Кіровоград"
Дата: 10 лютого 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/politics/2016/02/10/ne-zvazhajuchi-na-sprotiv-gromadskosti-milion-na-zolotu-arku-taki-vidiljat.htm
політика, 10 лютого 2016

Не зважаючи на спротив громадськості, мільйон на "золоту арку" таки виділять

"весь Кіровоград"


Вчора відбулося чергове засідання міського виконавчого комітету. На ньому були присутні 19 з 21 членів виконкому та розглянуто приблизно 50 питань порядку денного. Саме засідання тривало рекордні три години і було надзвичайно напруженим та конфліктним. 

 

Значні суперечки викликало обговорення програми капітального будівництва в Кіровограді. Так, член виконкому Олександр Дануца запропонував виключити з програми пункт про облаштування входу в Ковалівський парк, на який планується витратити майже мільйон гривень з бюджету. Він запропонував перерозподілити ці кошти на інші об'єкти, будівництво чи ремонт яких є актуальнішим. Зокрема, Дануца знову наголосив на питанні влаштування притулку для бродячих тварин. 


Голова Кіровської районної в місті Кіровограді ради Олександр Кришко повідомив, що наразі не виділено коштів на ремонт даху в центрі реабілітації дітей-інвалідів. Інший член виконкому Андрій Кролевець зазначив, що вже тривалий час намагається достукатись до міської влади, щоб та виділила кошти на ремонт дошкільних закладів в селищі Гірничому. 


Членів виконкому також підтримала в своєму виступі громадський діяч та волонтерка Тетяна Бородіна. Вона також зазначила, що нині є багато більш нагальних питань, ніж будівництво арки на вході в парк.


Натомість, пропозиція Дануци про виключення пункту з влаштування входу в Ковалівський парк та перерозподілення цих коштів, не набрала більшості. За неї проголосували 5 з 19 членів виконкому.


Проти виключення цього пункту виступили Андрій Райкович, Олександр Мосін та Наталя Артеменко. Інші члени виконкому утрималися в цьому питанні.


За збереження мільйону на "золоту арку" виступив і профільний заступник міського голови Олександр Грабенко. За його словами, раз минула влада побудувала там огорожу, то потрібно закінчити цей "архітектурний ансамбль". 


Таким чином, питання виділення мільйону на влаштування входу в Ковалівський парк продовжує своє життя і ситуацію можуть змінити лише міські депутати, які в кінці лютого на своєму сесійному засіданні також розглядатимуть це питання.


3017Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: