Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: політика
Автор: Юрій Нікіфорук
Дата: 10 лютого 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/politics/2016/02/10/kirovogradski-viiskovi-mitingujut-pid-stinami-oda.htm
політика, 10 лютого 2016

Кіровоградські військові мітингують під стінами ОДА

Юрій Нікіфорук


У Кіровограді продовжується акція протесту учасників АТО з Кіровоградської області. На площі Героїв Майдану протестувальники розгорнули військовий намет, в якому ночує «чергова група».

 

Основною вимогою учасників АТО є якнайскоріше вирішення проблеми з наданням учасникам АТО земельних ділянок. Також серед вимог військових, є звільнення керівника Держгеокадастру Марії Соловйової. На момент проведення мітингу, в приміщенні ОДА, відбувалося засідання земельної комісії, покликане вирішити проблему з наданням земельних ділянок. 

 

Сьогодні активісти очікують прибуття інших протестувальників. За їх словами, приїдуть делегації ще з кількох районів. Слід зазначити, що Марія Соловйова на даний момент знаходиться на лікарняному.


Вчора з активістами зустрілись заступник голови Кіровоградської обласної ради Ігор Степура та заступник голови Кіровоградської ОДА Сергій Коваленко, які пообіцяли посприяти у вирішенні "земельного питання".


Більше фото дивіться тут.


3248Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: