Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: політика
Автор: "весь Кіровоград"
Дата: 10 лютого 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/politics/2016/02/10/danutsa-zaproponuvav-schob-komisii-pri-vikonkomi-ocholili-predstavniki-gromadskosti-a-ne-chinovniki.htm
політика, 10 лютого 2016

Дануца запропонував, щоб комісії при виконкомі очолили представники громадськості, а не чиновники

"весь Кіровоград"


Вчора відбулося чергове засідання міського виконавчого комітету. На ньому були присутні 19 з 21 членів виконкому та розглянуто близько 50 питань порядку денного. Саме засідання тривало рекордні три години і було надзвичайно напруженим та конфліктним.


Жваве обговорення викликали кілька питань порядку денного, що стосувалися затвердження складу комісій при виконавчому комітеті. Так, член виконкому Андрій Кролевець зазначив, що склад цих комісій майже повністю сформовано з чиновників виконкому. Натомість, на його думку, потрібно включати більше представників громадськості. 


Його колега, Олександр Дануца, взагалі запропонував, щоб всі комісії, де це не заборонено законодавством, очолили представники громадських організацій, за їх згодою, адже нині такі комісії очолюють виключно заступники міського голови. Зокрема, він запропонував, щоб представники громадськості очолили топонімічну, адміністративну та комісію з питань відзначення почесними званнями і нагородами. 


Проте, ці пропозиції не знайшли достатньої підтримки у міського голови та членів виконавчого комітету. Тож у складі цих комісій були затверджені майже виключно чиновники.


3000Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: