Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: політика
Автор:
Дата: 15 листопада 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/politics/2015/11/15/drugii-tur-viboriv-rozpochavsja-informatsiinii-marafon.htm
політика, 15 листопада 2015

Кіровоградці голосують у другому турі виборі: інформаційний марафон

Журналісти та громадські діячі обговорюють перебіг другого туру місцевих виборів. Найактуальніша інформація про перебіг голосування та політичні дискусії сьогодні - в рамках проекту "Голоси Кіровоградщини за демократію", який реалізує ГО "Турбота". 

 Від кандидата на посаду Кіровоградського міського голови Андрія Райковича, участь у першій сесії взяв Олександр Дануца, довірена особа кандидата, який повідомив, що день голосування розпочався дуже спокійно: всі дільниці в Кіровограді відкрилися, деякі - з незначними технічними затримками. Щодо явки - то вона не висока, що, на думку, Олександра Дануци, було очікувано. Прогнозується, що проголосувати придуть приблизно 35% виборців, при чому, у місті активність збільшуватиметься до кінця дня голосування.

Ольга Гріднєва, керівник проекту «Голоси Кіровоградщини – за демократію», розповіла про перебіг проекту і наголосила на важливості якісних дискусій для виборчого процесу. «Хочеться зауважити, що, за результатами наших спостережень, другий тур проходить відносно спокійно», - зазначила вона.

 Нагадаємо, марафон відбувається в рамках проекту «Регіональні Голоси за Демократію», підтриманого Міністерство Закордонних Справ Німеччини. Всі інформаційні сесії транслюватиме он-лайн Кіровоградське Інтернет-телебачення. Відбудеться ще дві інформаційні сесії - о 13.00 та о 18.00.

Довідково: Проект «Регіональні голоси за демократію» виконується Інститутом міжнародного співробітництва німецької асоціації народних університетів (далі – DVV International) та НРГО “Прес-клуб реформ” у п’яти областях України. Мета проекту – підвищити обізнаність громадськості щодо ініціатив громадянського суспільства у п’яти цільових областях шляхом якісної регіональної журналістики. Партнери проекту – організації громадянського суспільства у співпраці з журналістами ЗМІ, – віддані справі просування відкритого і активного діалогу між громадянами, ЗМІ та політиками під час виборчої кампанії до місцевих рад восени 2015 року. Цільові групи проекту – це активісти громадських організацій та журналісти у віці від 18 до 35 років, що об’єдналися і працюють у тісному партнерстві.

Партнером проекту «Регіональні Голоси за демократію» на Кіровоградщині є Новоукраїнська районна громадська організація «Турбота».


3307Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: