Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: політика
Автор: Кіровоград 24
Дата: 25 вересня 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/politics/2015/09/25/irovogradskii-ukrop-viznachivsja-z-kandidatami.htm
політика, 25 вересня 2015

Кіровоградський УКРОП визначився з кандидатами

Кіровоград 24


Вчора, 24 вересня 2015 року відбулась партійна конференція Кіровоградської міської організації «Українського об'єднання патріотів – УКРОП» на якій визначено кандидатів до місцевих рад Кіровограда та на посаду Кіровоградського міського голови.



Серед визначних осіб можна відмітити лідерів списків: Михайло Бєжан – номер один в списку кандидатів до Кіровоградської міської раді, Андрій Паливода – кандидат в Кіровську районну в місті Кіровограді раду ,Андрій Гардашніков – кандидат в Ленінську районну у місті Кіровограді раду, Василь 


Ращупко – кандидат на посаду Кіровоградського міського голови. . Відповідне рішення делегати конференції підтримали одноголосно.

Також у списку кандидатів від кіровоградського «УКРОПу» є відомі люди: Сергій Запорожан, Ігор Бур’янов, Костянтин Поляков, Олександр Шишко, Ігор Бурик, Валерій Пугач, Вікторія Лєнцова, Ольга Кутах, Юрій Рябов, Олена Костенко.


На конференції був присутній член Кіровоградської міської виборчої комісії Олександр Завітневич (політична партія «Зелені»).

По закінченні конференції Михайло Бєжан зазначив: 

«Ми, своєю командою укропівців, зробимо Кіровоград сучасним та процвитаючим містом, сильним та впевненим. Наша політична партія «УКРОП» вперше йде на вибори, бо життя і надскладна ситуація в країні переконують - тільки справжні патріоти, незалежно від національності і мови, здатні відстояти інтереси громад».


3707Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: