Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: політика
Автор: Управління ДСНС в області
Дата: 13 березня 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/politics/2015/03/13/pratsivniki-upravlinnja-dsns-v-oblasti-nagadujut-pro-pravila-protipozhezhnoi-bezpeki.htm
політика, 13 березня 2015

Працівники Управління ДСНС в області нагадують, про правила протипожежної безпеки

Управління ДСНС в області


Працівники Управління ДСНС в області продовжують проводити відпрацювання приватного сектору щодо дотримання громадянами правил протипожежної безпеки, особливо під час опалювального періоду. Адже ні для кого не секрет, що протягом роботи приладів опалення, печей, груб, камінів кількість пожеж у житловому секторі зростає, при цьому також збільшується кількість загиблих на пожежах. Щоб цього не траплялось, рятувальники проводять активну масово-роз’яснювальну роботу серед населення, особливо непрацюючого. 


А для цього працівники пожежно-рятувальної служби заходять буквально в кожен будинок самотньопроживаючих пенсіонерів, інвалідів, літніх людей і нагадують про необхідність дотримання правил безпеки.


12 березня рейд проведено у мікрорайоні Великої Балки в обласному центрі. Допомогали рятувальникам у проведенні рейду працівники територіального центру соціального обслуговування, які, до речі, й самі багато уваги приділяють безпеці своїх підопічних.


Управління ДСНС в області звертається також до усіх жителів Кіровоградщини дбати про власну безпеку: обережно користуватись відкритим вогнем у побуті, відмовитись від паління у ліжку та не залишати непогашених недопалків і сірників, суворо дотримуватись правил експлуатації приладів і систем опалення, бути обережними у поводженні з електрострумом та регулярно перевіряти тягу у приміщеннях.


Прес-служба У ДСНС в області


4118Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: