Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: політика
Автор: 0522.ua
Дата: 10 грудня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/politics/2014/12/10/mizh-fiskalnoju-sluzhboju-oblasti-i-teritorialnim-viddilennjam-appu-zavzhdi-buv-profesiinii-i-konstruktivnii-dialog.htm
політика, 10 грудня 2014

Між фіскальною службою області і територіальним відділенням АППУ завжди був професійний і конструктивний діалог

0522.ua

Про це заявила начальник Головного управління ДФС у Кіровоградській області Надія Воленшчак на загальних зборах обласного осередку Асоціації платників податків України.


- Наша співпраця успішно триває уже понад 10 років і закріплена не тільки офіційними меморандумами, але і забезпечується у практичній площині. Територіальне відділення АППУ в Кіровоградській області представлено у консультативно-дорадчому органі обласної фіскальної служби – Громадській раді. Хочу також зауважити, що в цей складний для країни час, ми як ніколи повинні діяти пліч-о-пліч та бути максимально відкритими для діалогу між владою та бізнесом. Хочу вас запевнити, що фіскальна служба готова до відкритого спілкування з платниками податків. Будемо раді продовженню цієї співпраці, – звернулася до учасників зборів Надія Воленшчак.

Після того як члени Асоціації платників податків вибрали голову обласного осередку – ним став Ігор Волков, – приступили до обрання Ради асоціації. До її складу увійшли 11 відомих у регіоні постатей. Серед них – керівник Головного управління ДФС у Кіровоградській області Надія Воленшчак, за кандидатуру якої учасники зібрання проголосували одностайно.

По завершенні загальних зборів, новообрана Рада асоціації провела своє перше засідання.



0522.ua

3881Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: