Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: політика
Автор: Весь Кіровоград
Дата: 1 грудня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/politics/2014/12/01/aktivisti-namagalisja-prorvatisja-v-oblprokuraturu-v-ii-profesiine-svjato.htm
політика, 1 грудня 2014

Активісти намагалися прорватися в облпрокуратуру в її професійне свято

Весь Кіровоград

Сьогодні зранку під Кіровоградською обласною прокуратурою громадські активісти зібралися на народне віче. До них вийшов в.о. прокурора Кіровоградської області Леонід Панченко, якого охороняли міліціонери. Однак діалогу не вийшло. Коли прокурор повертався до приміщення прокуратури, за ним пішла частина активістів. На вході почалася штовханина, після якої частину громадських діячів пустили для переговорів. Під час штовханини один з активістів постраждав, в нього на обличчі була кров.

В ході спілкування з прокурором активісти вимагали від нього написати заяву на звільнення. Отримавши відмову, повідомили, що акція протесту триватиме, а частина протестуючих вже сьогодні вирушили до Києва на зустріч з генеральним прокурором.

Нагадаємо, що вже більше тижня під Кіровоградською обласною прокуратурою триває акція протесту. Представники громадськості вимагають відставки в. о. прокурора Кіровоградщини Леоніда Панченка та прокурора міста Кіровограда Євгена Васильєва.

Також нагадаємо, що сьогодні, 1 грудня, працівники прокуратури відзначають своє професійне свято.






4597Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: