Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: політика
Автор: сайт Кіровоградської ОДА
Дата: 20 листопада 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/politics/2014/11/20/dlja-derzhsluzhbovtsiv-oblasti-proveli-seminar-trening-na-temu-vdoskonalennja-dijalnosti-tsentriv-nadannja-administrativnih-poslug-.htm
політика, 20 листопада 2014

Для держслужбовців області провели семінар-тренінг на тему: "Вдосконалення діяльності центрів надання адміністративних послуг"

сайт Кіровоградської ОДА

Питання державної політики та удосконалення законодавства з питань адміністративної реформи і адміністративних послуг, опрацювання зарубіжного і українського досвіду кращих форм і практик надання адміністративних послуг, а також практична робота з формування переліків, інформаційних та технологічних карток адмінпослуг – ось коло питань, розглянутих учасниками семінару, серед яких – заступники голів райдержадміністрацій, відповідальні за координацію роботи з питань реформування системи адмінпослуг, керівники центрів надання адміністративних послуг, адміністратори та суб’єкти надання адмінпослуг.

Семінар-тренінг відбувся за участі представників Центру політико - правових реформ, Центру досліджень місцевого самоврядування та фінансової підтримки представництва Фонду Фрідріха Науманна в Україні.

Відкриваючи роботу тренінгу, директор департаментy економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації Ніна Рахуба зазначила, що кращою організаційною формою надання адміністративних послуг, безперечно, є ЦНАПи, які призначені обслуговувати і громадян, і суб’єктів підприємництва.

- Сьогодні робота ЦНАПів надзвичайно важлива для розвитку економіки області та ,країни вцілому. Кіровоградщина тримає економічні показники на високому рівні, проте досить проблемним питанням залишається залучення в область інвесторів. Саме завдяки якісній роботі центрів надання адміністративних послуг ми можемо створити максимально зручний клімат для інвестицій та місцевих підприємців, максимально спростити механізми отримання дозвільних документів, - наголосила Ніна Рахуба.




сайт Кіровоградської ОДА

3802Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: