Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: політика
Автор: Сергій Буряк
Дата: 14 листопада 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/politics/2014/11/14/kilka-goliv-raiderzhadministratsii-kirovogradschini-vid-svobodi-napisali-zajavi-pro-skladannja-povnovazhen.htm
політика, 14 листопада 2014

Кілька голів райдержадміністрацій Кіровоградщини від "Свободи" написали заяви про складання повноважень

Сергій Буряк

Вчора під час прес-конференції в Кіровоградському прес-клубі представники ВО «Свобода» в Кіровоградській області оприлюднили заяву про складення повноважень кількох голів районних державних адміністрацій.

Так, зокрема, Ігор Степура, голова Кіровоградської обласної організації ВО «Свобода» повідомив, що таке рішення було прийняте у зв’язку з оголошенням результатів позачергових парламентських виборів та формування нової коаліції.

Текст заяви:

"Кіровоградська обласна організація ВО «Свобода» заявляє про складання повноважень націоналістами-головами Світловодської, Долинської та Маловисківської районних державних адміністрацій у зв’язку з оголошенням результатів позачергових парламентських виборів та формуванням нової коаліції.

Також, у зв'язку з відповідним рішенням політвиконкому ВО "Свобода", повідомляємо про рішення відкликати свою заяву з проханням про призначення на посаду голови Олександрійської РДА так і не затвердженого впродовж 8-ми місяців на цю посаду націоналіста - свободівця Олександра Тараненка.

Після перемоги Революції Гідности ми, як учасники коаліції проти режиму Януковича, взяли на себе спільну відповідальність за долю країни, увійшовши до складу виконавчих органів влади. Вважаємо, що це був рішучий державницький крок, оскільки Україна опинилася на межі існування. Ми виконали свою місію та в умовах війни втримали під контролем ситуацію в країні. 

Вважаємо, що після завершення позачергових парламентських виборів уся відповідальність за політичну та соціально-економічну ситуацію в державі лягає на учасників майбутньої парламентської коаліції. Застерігаємо їх від зради ідей Революції Гідности задля задоволення власних, а не державних, інтересів. Вимагаємо практичної реалізації «Програми захисту українців», яка стала основою вимог Революції Гідности".

3495Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: