Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: політика
Автор: Весь Кіровоград
Дата: 23 жовтня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/politics/2014/10/23/pres-konferentsija-kostjantina-jarinicha-mustafi-naiema-ta-svitlani-zalischuk-video-.htm
політика, 23 жовтня 2014

Прес-конференція Костянтина Яриніча, Мустафи Найєма та Світлани Заліщук (ВІДЕО)

Весь Кіровоград

Днями в Кіровоградському прес-клубі відбулася прес-конференція за участі Костянтина Яриніча, кандидата в народні депутати по 99 ВО, Мустафи Найєма та Світлани Заліщук, які теж є кандидатами в народні депутати по списку від партії «Блок Петра Порошенка».

Так, зокрема, Костянтин Яриніч, розпочинаючи прес-конференцію, зазначив: «Ми знаходимося на фінішній прямій, є сподівання, що новий парламент буде сильним і активним. Все залежить від виборців та журналістів. Кілька тижнів тому партії та кандидати підписували меморандум про чесні вибори. Тож нині ми займаємося тим, щоб захистити вибір кіровоградців, бо на фініші схибити не можна. Як ми проводимо свою кампанію? У мене вже було приблизно 300 зустрічей з виборцями, під час яких я не говорив про опонентів, а розповідав про себе та партію, про те, що будемо робити для кіровоградців. Але наші опоненти вдаються до брудних технологій, обливаючи брудом інших кандидатів».

Про які брудні технології розповів Костянтин Яриніч та чим на Кіровоградщині займаються Мустафа Найєм з колегою Світланою Заліщук, дивіться далі у відео Кіровоградського Інтернет Телебачення.



3366Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: