Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: політика
Автор: весь Кіровоград, Українська Правда
Дата: 17 вересня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/politics/2014/09/17/kirovogradski-spisochniki-mazhoritarniki-ta-pershi-desjatki-osnovnih-politichnih-sil-na-viborah-2014-onovleno-14-00-16-veresnja-.htm
політика, 17 вересня 2014

Кіровоградські "списочники", "мажоритарники" та перші "десятки" основних політичних сил на виборах 2014 (оновлено 14.00 16 вересня)

весь Кіровоград, Українська Правда

26 жовтня 2014 року відбудуться позачергові вибори до Верховної Ради України. Основні політичні сили, згідно з оприлюдненими передвиборчими рейтингами, вчора провели свої партійні з'їзди на яких висунули своїх кандидатів в загальнодержавному виборчому окрузі та по одномандатних округах. Ми подаємо перші оприлюднені прізвища. 


Список кіровоградських мажоритарників (доповнюється)


Станом на ранок вівторка 16 вересня Центральна Виобрча Комісія зареєструвала всього 4-ри кандидати в народні депутати України в одномандатних виборчих округах в Кіровоградській області. Всі шляхом самовисування. Проте вчора в неділю пройшло багато партійних з"їздів, де були оголошені кандидати-мажоритарники від партій. 


ОВО №99 (м.Кіровоград): Костянтин Яриніч (Блок Петра Порошенка), Павло Топчій (Батьківщина) Микола Гречуха (партія "Сила Людей"), Тетяна Бородіна (Радикальна партія Ляшка), Олена Шевченко (Народний Фронт)


ОВО №100 (центр - м.Бобринець): Леонід Солончук (Батьківщина), Михайло Блавацький (ВО "Свобода"), Богдан Андрющенко (партія "Сила Людей"), Євген Дементов (самовисування)


ОВО №101 (центр м.Голованівськ) Юрій Литвин (самовисування), Олег Голімбієвський (Блок Петра Порошенка), Ігор Добрянський (Батьківщина), Юрій Гульдас (самовисування), Євген Соловчук (Народний Фронт)


ОВО №102 (центр м.Знам"янка) Віктор Бойко (самовисування), Олесь Довгий (самовисування), Олександр Петік (ВО "Свобода"), Олексій Луганов (Батьківщина) Вадим Бондар (Блок Петра Порошенка), Олександр Беляй (самовисування), Сергій Евега (Народний Фронт)


ОВО №103 (центр м.Олександрія) Іван Жилка (самовисування) Анатолій Кузьменко (Блок Петра Порошенка), Віталій Журавльов (Батьківщина), Дожджанік Володимир (партія "Сила Людей"), Анатолій Дорофеєв (самовисування), Віталій Пікулін (Народний Фронт)


Кіровоградські "списочники" і їх місця (доповнюється)



Блок Петра Порошенка


№127 Анатолій Ревенко


Батьківщина 

№45 Олександр Чорноіваненко

№51 Валерій Кальченко


Народний Фронт 


№41 Олександр Горбунов
Партія "Сила Людей"


№26 Віталій Коваль


Комуністична партія України


№22 Вікторія Дем"янчук








Блок Петра Порошенка


Партійний список "Блоку Петра Порошенка" на позачергових парламентських виборах очолив мер Києва Віталій Кличко.

Про це стало відомо у ході з'їзду "Блоку", який проходить 14 вересня у Києві.

Як повідомляє корреспондент Української правди, до першої десятки у списках Блоку також увійшли Юрій Луценко, Ольга Богомолець, Володимир Гройсман, Мустафа Джемілєв, Юлій Мамчур, Микола Томенко, Марія Матіос, Ірина Геращенко та Віталій Ковальчук.

Журналісти та активісти Сергій Лещенко, Мустафа Найєм та Світлана Заліщук увійшли до першої 20-ки списку.

Разом з тим, як повідомляє кореспондент УП, станом на зараз політрада "Блоку"  отримала відповідні списки кандидатів, однак документ поки що остаточно не затверджений.

Пізніше на з'їзді "Блоку" оприлюднили першу тридцятку списку: №11 - президент НаУКМА Сергій Квіт, 12 -  Руслан Князевич, 13- Юрий Стець, 14 - Ігор Гринів, 15 - Оксана Продан, 16  - Наталія Новак, 17 - Виктор Пінзеник, 18 - Світлана Заліщук, 19 - Сергій Лещенко, 20 - Мустафа Найєм, 21 - Олександр Черненко, 22 - Ростислав Павленко, 23  - Марія Ионова, 24 - Артур Палатний, 25 - Романенко, 26 - Павло Розенко, 27 - Заболотний, 28 - Інна Южаніна, 29  -  Кононенко , 30 - Ірина Фріз. 


Народний Фронт

На з'їзді партії "Народний фронт" Арсенія Яценюка оприлюднено прізвища першої десятки кандидатів у депутати на парламентські вибори, що відбудуться  26 жовтня.

Як повідомляє кореспондент "Української правди", очолив список лідер партії Арсеній Яценюк.

До списку також увійшли  спiкер Верховної Ради Олександр Турчинов, радник мiнiстра внутрiшнiх справ Тетяна Чорновіл, екс-секретар РНБО Андрій Парубій, Андрій Тетерук (комбат спецбатальйону "Миротворець"),  глава МВС Арсен Аваков, медiаексперт, екс-заступник секретаря СНБО Вікторія Сюмар, нардепи  В'ячеслав Кириленко та Лілія Гриневич, а також комбат Юрій Береза (батальйон "Дніпро-1").



Батьківщина

Лідер ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко поступилася першим місцем у списку кандидатів на виборах до Верховної Ради та запропонувала очолити список полоненій льотчиці Надії Савченко. 

Про це Тимошенко заявила на з'їзді партії, який проходить 14 вересня у Києві, повідомляє кореспондент Української правди. 

Під час з'їзду присутнім делегатам продемонстрували відеоролик за участі Надії Савченко, у якому вона заявила, що "йде на вибори  з цією командою". При цьому сестра Савченко - Віра - зачитала листа від неї з російської тюрми. Стало відомо, що Віра Савченко також балотуватиметься по одному з мажоритарних округів на Київщині. 

Сама Тимошенко у списку посіла друге місце. До першої трійки списку також увійшов громадський активіст, депутат Київради Ігор Луценко, №4 - Сергій Соболєв, №5 - Алена Шкрум, 26 років, навчалася у Сорбонні та Кембриджі, працювала юристом  нардепа Ірини Геращенко.

Також до першої десятки у списку від "Батьківщини" увійшли Вадим Івченко, Григорій Немиря, Іван Крулько, Олексій Рябчин та Ігор Жданов.



Радикальна партія Олега Ляшка

Список "Радикальної партії", яка балотуватиметься на позачергових виборах до Верховної Ради, очолив лідер партії Олег Ляшко.

Першу десятку списку партії було оприлюднено у ході з'їзду партії, який відбувся 14 вересня у Києві.

До списку увійшли Андрій Лозовий, Сергій Мельничук (комбат батальйону "Айдар"), співачка Злата Огневич, юрист Артем Запотоцький, Ігор Попов (Комітет виборців України), Артем Відко (командир "Луганськ1") , спортсмен Денис Сілантьєв, депутат Київради Ігор Мосійчук та волонтер Харківського військового госпіталя Олена Кошелєва.

Загалом у списку Радикальної партії - 225 кандидатів, до  списку також увійшов екс-депутат ВР Іван Заєць.



ВО "Свобода"

ВО "Свобода" оприлюднила першу десятку кандидатів з  партійного списку на парламентських виборах. 

Відповідне рішення було ухвалено на з'їзді, який відбувся 14 вересня.

Список очолив лідер партії Олег Тягнибок.

Також до першої п'ятірки увійшли віце-спікер ВР Руслан Кошулинський, Олександр Сич, Богдан Бенюк та командир взводу 22 мотопіхотного батальйону, старший лейтенант, голова Харківської Свободи Олексій Миргородський, який зараз перебуває у зоні АТО.




Читайте також: 


Список кіровоградських мажоритарників (доповнюється)


4703Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: