Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: політика
Автор: СПР УДАІ в Кіровоградській області
Дата: 15 вересня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/politics/2014/09/15/na-kirovogradschini-trivajut-profilaktichni-zahodi-uvaga-diti-na-dorozi-.htm
політика, 15 вересня 2014

На Кіровоградщині тривають профілактичні заходи «Увага! Діти на дорозі!»

СПР УДАІ в Кіровоградській області

Збереження життя і здоров’я дітей на дорозі було і залишається пріоритетом у діяльності Державтоінспекції. Адже кожній дитині, щоб стати свідомим учасником дорожнього руху, необхідно з дитинства вивчати елементарні правила поведінки на вулицях та шляхах.

На Кіровоградщині тривають всеукраїнські профілактичні заходи «Увага! Діти на дорозі!». Наразі в навчальних закладах проходить тиждень безпеки дорожнього руху. Весь особовий склад Державтоінспекції області залучений для проведення профілактичних заходів у технікумах, професійних ліцеях, школах та дитячих садках. За всіма навчальними закладами закріплені співробітники ДАІ, які проводять для неповнолітніх уроки з безпеки дорожнього руху, під час яких демонструють повчальні відеоролики, цікаві картинки та проводять вікторини на знання Правил дорожнього руху. Під час зустрічей працівники Державтоінспекції намагаються закласти у свідомість дітей механізм безпечної поведінки на дорозі, самоконтроль, законослухняність. Для того, щоб убезпечити дороги для дітей, потрібно на цю проблему спрямувати увагу всіх ланок нашого суспільства, залучити до вивчення правил дорожнього руху дітей різного віку. 

11 вересня працівники ДАІ побували у Кіровоградській ДНЗ "Кіровоградський професійний ліцей імені Героя Радянського Союзу О.С. Єгорова" на тематичному заході «Безпека понад усе». 

Хоча аудиторія в даному закладі вже достатньо доросла, проте їм було цікаво прослухати бесіду про необхідність дотримання правил дорожнього руху. Учні мали нагоду поставити різні запитання працівникам сектору профілактичної роботи управління ДАІ УМВС України в області з приводу роботи та організації служби Державтоінспекції. 

Державтоінспекція Кіровоградщини зі свого боку вкотре закликає: 

Шановні водії! Не порушуйте Правил дорожнього руху, зменшуйте швидкість поблизу пішохідних переходів, будьте пильні і уважні під час руху біля навчальних закладів.

Збережемо життя дітей разом!

3571Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: