Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: політика
Автор: Прес-служба ФК "Зірка"
Дата: 8 вересня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/politics/2014/09/08/rozgromna-peremoga-zirki-nad-ternopolem-.htm
політика, 8 вересня 2014

Розгромна перемога «Зірки» над «Тернополем»

Прес-служба ФК "Зірка"

Звітний матч розпочався без розвідки. На дев’ятій хвилині матчу господарям вдалося забити швидкий м’яч. Григорій Баранець «заробив» штрафний удар на підступах до штрафного майданчику гостей. Після розіграшу стандарту «сам потерпілий» і пробив по воротах суперника Удар у Григорія вийшов результативним: м’яч пролетів крізь стінку гравців і влучив у нижній ближній кут воріт «Тернополя». 

Через 6 хвилин Артем Щедрий мав шанс подвоїти рахунок на табло, але програв дуель голкіперу тернопільської команди, пробиваючи у дальній нижній кут воріт. В середині першої половини зустрічі припустився помилки Олег Допілка і Богдан Семенець мав «побачення» з Дмитром Козаченко – голкіпер «Зірки» в даному епізоді зберіг свої ворота в недоторканості. 




А на 34-ій хвилині матчу Артем Щедрий мав ще один вихід сам на сам з голкіпером суперника. Цього разу півзахисник «Зірки» свою можливість реалізував, пробивши впритул з дальньою штангою воріт – 2:0. Через 5 хвилин «Зірка» пропустила неочікуваний м’яч. Богдан Семенець наважився на удар із-за меж штрафного майданчику і м’яч влетів у дальній нижній кут воріт. Забитий м’яч позитивно вплинув на гостей і до завершення першого тайму тернопільська команда володіла ініціативою на футбольному полі, але вдруге забити не зуміла.

Після кількох небезпечних атак господарі на 58-ій хвилині матчу забили третій м’яч у ворота гостей. Олександр Акименко вивів на «побачення» з голкіпером Бацулу – Андрій з першої спроби не зміг переграти голкіпера гостей, але був першим на добиванні, відправивши м’яч у пусті ворота – 3:1. А через кілька хвилин вихід сам на сам з Сергієм Русаном реалізував Іван Рудницький. При рахунку 4:1 господарі вже грали в «своє задоволення», створивши ще не один небезпечний момент біля воріт суперника. Чимале бажання забити було в Олександра Акименка, але не вдалося. Міг ще один м’яч забити Артем Щедрий, але не реалізував вихід сам на сам з голкіпером. 

Та все ж на 82-ій хвилині матчу подача кутового завершилася взяття воріт гостей: Іван Рудницький переправив м’яч у бік воріт, де на шляху м’яча опинився захисник «Тернополя» Степан Клекот, від якого «круглий» залетів у ворота – 5:1. Варто зазначити, що гості мали шанс забити другий м’яч, але самовіддано у підкаті зіграв голкіпер «Зірки» Дмитро Козаченко, який вибив м’яч з під ніг Артура Дорі. Тож в підсумку впевнена перемога «Зірки» - 5:1. 


13 вересня кіровоградська «Зірка» в Дніпродзержинську буде протистояти місцевій «Сталі», яка на разі посідає друге місце в турнірній таблиці першої ліги.

«Зірка» (Кіровоград) – ФК «Тернопіль» (Тернопіль) - 5:1 (2:1).

6 вересня 2014 року (субота). Початок матчу о 17.00. Кіровоград. Стадіон «Зірка». Перша ліга. 7 тур. 2491 глядач. +24 С.

Арбітр: Павлюк Олександр (Київ).

Асистенти арбітра: Вітт Олексій (Київ), Сидорук Ігор (Конотоп).

Четвертий арбітр: Копієвський Віктор (Кіровоград).

Спостерігач арбітражу: Овчар Михайло (Івано-Франківськ).

«Зірка»: 72. Козаченко Дмитро, 2. Допілка Олег, 4. Мостовий Андрій, 9. Щедрий Артем, 20. Фатєєв Дмитро, 21. Загальський Ігор (7. Рудницький Іван, 50), 22. Баранець Григорій (77. Чичиков Олексій, 68), 29. Рожок Сергій (к/к) (13. Сокуренко Віталій, 86), 50. Акименко Олександр, 55. Чередніченко Ігор, 66. Осадчий Дмитро (11. Бацула Андрій, 46). Запасні: 33. Поштаренко Павло, 8. Родіна Вадим, 23. Крамар Антон. Головний тренер: Бузнік Анатолій.



ФК «Тернопіль»: 77. Русан Сергій, 3. Дубчак Андрій, 4. Атласюк Сергій, 5. Клекот Степан, 6. Куріцький Сергій, 8. Кондзьолка Андрій (к/к), 9. Мединський Ігор (15. Гаврилюк Роман, 61), 11. Полянчук Сергій (14. Гром’як Тарас, 72), 16. Семенець Богдан, 17. Богданов Віталій (2. Соколовський Юрій, 83), 20. Волошинович Ростислав (23. Дорі Артур, 76). Запасні: 12. Плетеницький Микола, 18. Тарабалка Іван, 19. Кривий Тарас. Головний тренер: Івегеш Василь


Голи: 1:0, Баранець Григорій (9), 2:0, Щедрий Артем (34), 2:1, Семенець Богдан (39), 3:1, Бацула Андрій (58), 4:1, Рудницький Іван (63), 5:1, Клекот Степан (82, авт.).

Попередження: Русан Сергій (23), Щедрий Артем (65), Акименко Олександр (68), Куріцький Сергій (88).


3763Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: