Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: політика
Автор: Прес-служба Кіровоградського обласного штабу Петра Порошенка
Дата: 6 червня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/politics/2014/06/06/konstjantin-jarinich-vsi-mi-teper-komanda-prezidenta-politikoju-budu-zaimatisja-nastilki-naskilki-ljudi-meni-dovirjat.htm
політика, 6 червня 2014

Констянтин Яриніч: Всі ми тепер - команда Президента. Політикою буду займатися настільки, наскільки люди мені довірять

Прес-служба Кіровоградського обласного штабу Петра Порошенка

Керівник обласного передвиборчого штабу Петра Порошенка Констянтин Яриніч офіційно запрошений на інавгурацію Президента України. Захід відбудеться 7 червня у столиці. Свою участь у церемонії вже підтвердили більше 20 голів іноземних держав та урядів. Костянтин Яриніч вважає за високу честь взяти участь у доленосній для країни події. У перемогу Петра Порошенка кіровоградський обласний штаб зробив і свій внесок. Ми зустрілися із Костянтином Володимировичем напередодні події.


Кор.: Костянтине Володимировичу, Вас запросили на інавгурацію через те, що Вашу роботу добре оцінило центральне керівництво?

К.Яриніч: Напевне, що добре, тому що результати по області – і організаційні, і по голосуванню говорять самі за себе: 51 %, без порушень виборчого процесу.

Без зайвої скромності скажу, що два місяці ми відпрацювали по повній програмі. Практично увесь величезний перелік завдань доводилося виконувати, так би мовити, з коліс, без розгойдувань. Рішення приймати без права на помилку. Великий плюс – нам вдалося буквально одразу сформувати команду професійних людей, з якими розумілися з півслова. Це дуже важливо. Період «притирань» ми пройшли за лічені години. Всі були свідомі – часу немає, всі завдання потрібно було виконувати «на вчора». Як оцінило київське керівництво?

Кор.: Кілька останніх виборів в Україні було охарактеризовано як брудні. Що скажете про останню кампанію?

К.Яриніч: Не буду оцінювати роботу наших політичних опонентів, скажу виключно за себе. По-перше, центральний штаб Порошенка одразу поставив високу планку на цих виборах. Головний меседж – робимо все по-чесному, професійно, не відповідаємо образою на образу. Насправді виконувалося настільки багато надважливих завдань, що відволікатися на якісь оборудки не було часу. По-друге, особисто я ніколи б не взяв участь у передвиборчому марафоні, якби довелося грати у брудні ігри, розробляти так званий чорний піар. На мій погляд, це позавчорашній день. Це не ефективно. Ті, хто цим займається, тримають людей за дурнів. Повірте, люди прекрасно розуміють, хто, проти кого і з якою метою розповсюджує, наприклад, листівки з «компроматом». Свої висновки виборці роблять на дільниці. Як правило, замовник брудних технології програє. По-третє, я дорожу своєю репутацією. Я, як і моя сім’я, плануємо й надалі віддавати свої вміння та знання на благо жителів області. Перекреслити їх довіру було б не по-людськи.

Кор.: На інавгурації Порошенко обіцяє озвучити свій план по врегулюванню ситуації на Південному Сході країни. Сьогодні вже відомі якісь інші головні напрямки, за якими рухатиметься Президент найближчим часом?

К.Яриніч: Звичайно. Про це досить багато пише наша центральна преса. Більш детально я озвучу ці напрямки вже після інавгурації. Ну, а головне це , безумовно, якнайшвидше втілення корисних рішень, які прийме Президент. Підключитися до виконання мають усі – від прибиральниці до депутата.

Кор.: Чи збираєтеся і далі продовжувати політичну діяльність у кіровоградській команді Президента? Чи хвилюєтеся перед новим важливим періодом?

К.Яриніч: Всі ми тепер - команда Президента. Політикою буду займатися настільки, наскільки люди мені довірять. Самореклами не люблю, тому покладаюсь на їх думку. Професія лікаря, окрім інших корисних речей, вчить хвилювання своє приборкувати. Чим страшніше рана, тим чіткіше та оперативніше мислить хірург. Ось наша країна – це така велика рана сьогодні, і всі ми трохи лікарі. Тому маємо мислити та діяти чітко, злагоджено, професійно.

3885Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: