Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: політика
Автор:
Дата: 30 квітня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/politics/2014/04/30/na-kirovogradschini-predstavili-novogo-kerivnika-oblasnoi-militsii-foto-.htm
політика, 30 квітня 2014

На Кіровоградщині представили нового керівника обласної міліції (ФОТО)

Вчора, 28 квітня, у Кіровограді начальник Департаменту кадрового забезпечення МВС України полковник міліції Віктор Слівінський представив нового начальника УМВС України в Кіровоградській області – полковника міліції Анатолія Вітюка.

У представленні взяли участь голова Кіровоградської державної обласної адміністрації Олександр Петік, голова обласної ради Олександр Чорноіваненко, а також керівники правоохоронних органів, силових відомств області та громадських організацій.





Віктор Слівінський ще раз звернув увагу присутніх на те, що за рішенням Міністра внутрішніх справ Арсена Авакова призначення керівників обласних підрозділів міліції відбувається виключно після засідань люстраційних комісій.

– У МВС України була створена комісія, що вже провела декілька таких засідань, на одному з яких обговорювалися кандидати на посаду начальника УМВС України в Кіровоградській області. Особисто Міністром та членами люстраційної комісії було відмічено, що кандидати від Кіровоградщини виявилися одними з найсильніших. І в результаті жорсткої конкуренції перевагу було надано полковнику міліції Вітюку, – зазначив Віктор Романович.

Новопризначений начальник міліції Кіровоградщини Анатолій Вітюк коротко розповів про свою службу в органах внутрішніх справ області та подякував керівництву держави, МВС та області за довіру, а також представникам громадськості.

– Я усім вдячний. Повірте, у мене немає сумніву у тому, що ми спільно з вами, об’єднавши зусилля, поборемо той негатив, який ще нині існує в державі та області. Наші спільні добрі справи на благо країни і народу, для яких ми живемо, скажуть самі за себе, – підсумував Анатолій Іванович.

Зі свого боку, керівник області Олександр Петік, звертаючись до присутніх, відмітив високий професійний рівень усього особового складу органів внутрішніх справ Кіровоградщини.

– За доброю традицією я вітаю з призначенням на посаду начальника УМВС в області Анатолія Вітюка, і хочу побажати, щоб рівень професіоналізму та поняття офіцерської честі були розвинуті, підтримані й збереженні у рядах міліції області. Нехай ваш життєвий та практичний досвід стане запорукою успіху в ефективному вирішенні завдань, які стоять перед міліцією. Сподіваємось на плідну співпрацю і віримо, що новопризначений керівник Управління разом з досвідченим офіцерським складом продовжать сумлінно нести службу на користь жителям регіону, – наголосив Олександр Владиславович.

У свою чергу голова обласної ради Олександр Чорноіваненко запропонував допомогу та підтримку з боку органів влади у діяльності міліції.

– Ми згодні розглядати будь-які пропозиції щодо покращання роботи органів внутрішніх справ області. Сподіваюсь, що спільними зусиллями працівників міліції, представників органів державної влади та місцевого самоврядування нам вдасться знизити градус напруги, що існує у суспільстві. Громадяни очікують змін на краще і я вірю, що вони відбудуться. Усьому особовому складу ОВС зичу наснаги та успіхів, – зазначив Олександр Анатолійович.

Підсумовуючи все вище сказане представник МВС України Віктор Слівінський, закликав працівників міліції суворо дотримуватися принципів закону, порядності та професійності, які завжди були, є і будуть запорукою фахового особового складу органів внутрішніх справ.

4187Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: