Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: політика
Автор: Весь Кіровоград
Дата: 10 квітня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/politics/2014/04/10/oda-vstanovila-limit-teper-chinovnikiv-oblasti-vozitimut-vsogo-100-avtomobiliv.htm
політика, 10 квітня 2014

ОДА встановила ліміт: тепер чиновників області возитимуть всього 100 автомобілів

Весь Кіровоград

На сайті Кіровоградської облдержадміністрації з’явилося розпорядження нового голови ОДА Олександра Петіка, згідно з яким встановлюється ліміт на легкові автомобілі, що обслуговують чиновників Кіровоградської облдержадміністрації та райдержадміністрацій області.

Так, згідно з додатком до цього розпорядження, облдержадміністрацію тепер обслуговуватимуть 17 автомобілів, а райдержадміністрації області – 73 автомобілі. Це в середньому 3-4 автівки на одну РДА.

Текст розпорядження "Про встановлення ліміту легкових автомобілів" читайте нижче:

"Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 01 березня 2014 року №79 "Про внесення змін у додатки 1 і 2 до постанови Кабінету Міністрів України від 26 грудня 2011 р. № 1399":

1. Установити ліміт легкових автомобілів, що обслуговують обласну та районні державні адміністрації, згідно з додатками 1, 2.

2. Структурним підрозділам облдержадміністрації, райдержадміністраціям забезпечити реалізацію у визначеному законодавством порядку легкових автомобілів, що перебувають на балансі і вивільняються у зв’язку із встановленням цим розпорядженням ліміту, та зарахування коштів від реалізації до державного бюджету.

3. Райдержадміністраціям внести зміни до штатних розписів апаратів райдержадміністрацій в частині скорочення посад водіїв.

4. Визнати такими, що втратили чинність, розпорядження голови обласної державної адміністрації: від 16 лютого 2012 року № 87-р "Про встановлення ліміту легкових автомобілів"; від 11 листопада 2013 року № 540-р "Про встановлення ліміту легкових автомобілів по апарату та структурних підрозділах облдержадміністрації".

5. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на першого заступника голови обласної державної адміністрації Серпокрилова В.М.".

3939Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: