Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: політика
Автор:
Дата: 7 березня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/politics/2014/03/07/batkivschina-u-kirovogradi-vzhe-rozpochalasja-brudna-peredviborcha-piar-kampanija.htm
політика, 7 березня 2014

Батьківщина: у Кіровограді вже розпочалася брудна передвиборча піар-кампанія

Президентська «антикампанія» в Кіровограді вже стартувала нікчемними та «дешевими» листівками, явно антиукраїнського змісту, на адресу лідера «Батьківщини» Юлії Тимошенко. Якщо до цього приклав руку хтось із ймовірних кандидатів на посаду Президента України, або хтось із близького  кола його прихильників, - дуже  прикро - адже, виявляється, цей кандидат нічого не може протиставити Юлії Тимошенко, окрім обливання її брудом – повідомляє прес-служба Кіровоградської обласної партійної організації ВО «Батьківщина».


Це ще значить, що він не може запропонувати незламній жінці-політику чесного двобою. Прикро в такому разі, якщо цей політик взагалі буде внесений до виборчого бюлетеня. Однак, зміст листівки явно вказує на «руку старшого брата», настільки явно, що дозволяє засумніватися в цьому. Проте, хто б це не був, зрозуміло одне: НАМАГАЮТЬСЯ ВИБИТИ НАЙСИЛЬНІШОГО!


Кіровоградська обласна організація партії ВО «Батьківщина» просить нечесних політиків «не перейматися», адже чим брудніша агітація, тим жалюгідніше виглядають ті, хто її продукує. І люди це розуміють!


Також ВО «Батьківщина» має намір звернутися до СБУ, обласної прокуратури та УМВС в Кіровоградській області із відповідною заявою щодо встановлення осіб, причетних до брудної фальшивки.


3761Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: