Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: політика
Автор: кировоград-24
Дата: 11 лютого 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/politics/2014/02/11/mikola-koretskii-chomu-pare-ne-pomichae-scho-v-ukraini-pid-vigljadom-mirnih-protestiv-vidbuvaetsja-sproba-derzhavnogo-perevorotu-.htm
політика, 11 лютого 2014

Микола Корецький: Чому ПАРЄ не «помічає», що в Україні під виглядом мирних протестів відбувається спроба державного перевороту?

кировоград-24

Депутат Кіровоградської облради Микола Корецький – полковник міліції у відставці, нині  директор Кіровоградського професійного ліцею, на початку 90-х працював заступником начальника міськвідділу по громадській безпеці в Олександрії, пізніше - начальником міського відділу міліції в Кіровограді. А тому юридичні і правові аспекти політичної кризи в Україні сприймає не лише як свідомий громадянин, а й як фахівець.

Я дещо здивований деякими положеннями Резолюції та Рекомендації ПАРЄ "Функціонування демократичних інституцій в Україні", прийнятої днями. Ці документи носять рекомендаційний характер, але певним чином, перекручують деякі факти. Дивно, чому Парламентська Асамблея Ради Європи не приділила уваги і не внесла у тексти своїх документів засудження тих фактів, що під прикриттям мирних демонстрацій в Україні захоплюються адміністративні будівлі, блокуються дороги, паралізована діяльність окремих державних органів? Не «помітила», що в нашій державі звучать заклики до повалення конституційного ладу, а також відверті погрози життю та здоров'ю громадян, здійснюються напади на правоохоронців та інші протизаконні речі? Переконаний, що така ситуація має турбувати депутатів Європарламенту, які виступають за рівні права і рівні можливості для всіх країн і громадян, - вважає Микола Корецький.

4345Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: