Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: політика
Автор: Кировоград-24: Портал в Город
Дата: 11 грудня 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/politics/2013/12/11/vitalii-ivanjuk-treba-pratsjuvati-a-ne-nischiti-pam-jatniki-.htm
політика, 11 грудня 2013

Віталій Іванюк: Треба працювати, а не нищити пам’ятники!

Кировоград-24: Портал в Город

Тим, хто руйнує пам’ятники у Києві, треба прислухатись до порад чотирьох президентів України, які учора обговорювали шляхи виходу з кризової ситуації за «круглим столом». Так вважає депутат обласної ради, директор ТОВ «Соколівський м’ясокомбінат» Віталій Іванюк.

-  Позиція Президента Віктор Янукович - захист українського виробника. Я належу до тих підприємців, які мають відношення до аграрного сектору й переробної промисловості. Ми виробляємо продукцію для споживачів області і всієї України, працюємо в рамках програми «Купуй кіровоградське, будь патріотом Кіровоградщини!». Сьогодні, коли мова йде про підписання Угоди з ЄС, тисячам українських виробників потрібен захист держави. Президент чітко висловив спільне переконання: якщо ми відкриваємо ринок і віддаємо Європі, то повинні мати гарантії та компенсації взамін. Думаю, це принесе користь усім: і Україні, і Європі.

Однак якщо у країні не зупиниться хаос, не перестануть битися і валити пам’ятники, ні про яку євроінтеграцію не може бути й мови. Блокування – це шлях у нікуди. Переконаний, що європейська економіка налаштована на створення  доданої вартості, і нам необхідно вчитися жити за такою економічною формулою, а не нищити будівлі, блокувати вулиці і звалювати пам’ятники.


5666Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Сергій12 серпня 2021 23:55
0
Це каже той хто вкрав мільйони в держави
Відповісти
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: