Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: політика
Автор: За повідомленням прес-служби Кабінету Міністрів України
Дата: 4 грудня 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/politics/2013/12/04/te-scho-stalo-privodom-dlja-vulichnih-protestiv-na-sogodni-vicherpane-prem-er-ministr.htm
політика, 4 грудня 2013

Те, що стало приводом для вуличних протестів, на сьогодні вичерпане, - Прем'єр-міністр

За повідомленням прес-служби Кабінету Міністрів України

Те, що стало приводом для вуличних протестів, на сьогодні вичерпане. У цьому запевнив Прем’єр-міністр України Микола Азаров під час засідання Кабінету Міністрів 4 грудня 2013 року.


«Довіра, висловлена нашим Парламентом Уряду, дозволяє нам приймати рішення, необхідні як для врегулювання сьогоднішньої гострої ситуації, так і для стабілізації соціально-економічного стану в Україні, що є насправді головним завданням і головною відповідальністю нашого Уряду», - сказав Микола Азаров.

Зокрема, довіра, висловлена українським Парламентом, дозволяє продовжити переговори з Європейським союзом щодо підписання Угоди про асоціацію та зону вільної торгівлі. Водночас Уряд продовжує переговори з Російською Федерацією щодо врегулювання торгово-економічного режиму, критично важливого для збереження і розвитку української промисловості та економіки.

Про відповідні переговори Президент України домовився з керівництвом Євросоюзу і Росії. Тому буквально сьогодні урядові делегації відправляться на переговори до Брюсселю і до Москви.

«Ми будемо практично вирішувати ті питання, які, власне, і послугували приводом для акцій протесту, - сказав Микола Азаров. - Я хочу відповідально заявити, що те, що стало приводом для вуличних протестів, на сьогодні вичерпане».

Прем’єр-міністр наголосив, що залишається абсолютно необхідна для цивілізованої європейської держави робота: як забезпечити стабільний економічний розвиток, доходи людей, їх соціальний і правовий захист, як дати об’єктивну правову оцінку конфліктам і правопорушенням, що сталися, і не допустити такого в майбутньому.

«Виконавча влада працює безперебійно і контролює ситуацію в державі, - сказав Глава Уряду. - Жодних збоїв, на щастя, не сталося, не дивлячись на протиправне блокування окремих органів влади».

3952Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: