Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: політика
Автор:
Дата: 18 вересня 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/politics/2013/09/18/fraktsiju-partii-udar-vitalija-klichka-v-miskradi-ocholila-larisa-onul.htm
політика, 18 вересня 2013

Фракцію партії «УДАР Віталія Кличка» в міськраді очолила Лариса Онул

  Вчора, 17 вересня, під час чергової сесії Кіровоградської міської ради, в залі засідань, було оголошено про створення депутатської фракції Політичної партії «УДАР Віталія Кличка», повідомляє прес-служба Кіровоградської обласної організації Політичної партії «УДАР Віталія Кличка».

До складу фракції увійшли вісім депутатів:  Онул Лариса Анатоліївна,  Бєлов Віталій Віталійович,  Виноградова Любов Георгіївна, Залещик Лариса Володимирівна, Катеринич Людмила Анатоліївна,  Фомуляєв Андрій Миколайович, Хох Дмитро Віталійович, Тетерев Євгеній Дмитрович. Головою фракції одноголосно обрано Ларису Онул.

Вчора ж відбулася прес-конференція, в якій взяли участь Анатолій Ревенко, голова Кіровоградської обласної організації Політичної партії «УДАР Віталія кличка», Сергій Горбовський, голова Кіровоградської міської організації Політичної партії «УДАР Віталія Кличка», Лариса Онул, голова депутатської фракції Політичної партії «УДАР Віталія Кличка» у Кіровоградській міській раді.

Головний "ударівець" в області, Анатолій Ревенко представив нового голову міської організації - Сергія Горбовського, який є директором ТОВ «Кіровоградресурс» та депутатом Кіровоградської районної в місті Кіровограді ради.

Варто зазначити, що всі "ударівці" відомі у місті. Так, Лариса Онул та Віталій Белов раніше були членами Партії регіонів, але обох 2 листопада минулого року позбавили партквитків за дискредитацію Партії регіонів. До речі, вчора Кіровський райвиконком звільнив Бєлова з посади директора кіровоградського дендропарку. Вихідцями з ПР є також Любов Виноградова та Людмила Катеринич і новообраний голова міського "УДАРу"  Сергій Горбовський.

Ще два члена новоствореної фракції - Лариса Залещик та Дмитро Хох раніше представляли в міськраді Кіровоградську міську організацію партії «Солідарність жінок України». Едине чим відома ця політсила кіровоградцям, це тим, що від цієї партії балотувався на місцевих виборах одіозний кіровоградський політик Володимир Ярошенко.

Решта членів новоствореної фракції - Андрій Фомуляєв та Євгеній Тетерев раніше були прихильниками Юлії Тимошенко і потрапили до міськради від Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина».

А от чоловік Лариси Онул, Микола, за інформацією, яку оприлюднив на прес-конференції Анатолій Ревенко, не є членом партії «УДАР» і не писав заяву про вступ.

8068Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: