Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: політика
Автор: Прес-служба обласної організації партії ВО «Батьківщина»
Дата: 1 серпня 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/politics/2013/08/01/atraktsion-schedrot-vid-vladi-abo-uvaga-vlada-znovu-vskochila-v-grechku-.htm
політика, 1 серпня 2013

Атракціон «щедрот» від влади, Або «Увага! Влада знову «вскочила в гречку»

Прес-служба обласної організації партії ВО «Батьківщина»

Вчора, 31 липня, у будинки пенсіонерів, що проживають на Балашівці, навідувалися увічливі візитерки. Вони називали себе, чи правильніше, видавали себе за працівників Пенсійного фонду і за традиційну прод-пайку – кіло гречки, кіло цукру та кіло макарон – пропонували стареньким заповнити анкету. В ній потрібно було вказати своє ПІБ, ідентифікаційний код та проставити галочку навпроти кандидата, за якого пенсіонер проголосує на президентських виборах 2015 р. 

Обласна організація ВО «Батьківщина» далека від думки, що ці, так би мовити, «негоціанти» від політики, що міняють гречку на «галочку» - є насправді працівниками ПФУ. Однак, насторожує інше: жіночки чітко знали, в які будинки заходити, і оминали помешкання працюючих балашівців. Це значить, що у них була адресна база даних. Для чого це все робиться і кому потрібне «соцдослідження»? 

Відповідь напрошується одна: влада готує списки виборців, в які будуть внесені лояльні до її кандидата прізвища, а решта – матиме проблеми у день голосування. Наша влада унікальна в умінні спотворювати все,до чого доторкується. І ось уже один  із  популярних  продуктів – гречка – став синонімом  цинізму  та мірилом ціни нашого власного голосу. Що ж, гречка у влади є. Не власна, не на наших українських полях вирощена (бо наші «господарники» вже дохазяйнувалися), а кормова, яку, пам’ятаєте, Азаров завіз з Китаю - без держстандартизації, зате за ціною золотої. Вони робитимуть все, аби нас купити. Ми ж повинні пам’ятати, що навзамін віддаємо наше майбутнє, майбутнє наших дітей та онуків.



4980Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: