Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: політика
Автор: Департамент інформації та комунікацій з громадськістю секретаріату КМУ
Дата: 19 квітня 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/politics/2013/04/19/urjad-gotovii-do-konstruktivnoi-spivpratsi-z-parlamentskoju-bilshistju-ta-opozitsieju.htm
політика, 19 квітня 2013

Уряд готовий до конструктивної співпраці з парламентською більшістю та опозицією

Департамент інформації та комунікацій з громадськістю секретаріату КМУ

Уряд готовий до конструктивної співпраці з парламентською більшістю та опозицією. Про це заявив Прем’єр-міністр Микола Азаров у Верховній Раді під час «Години запитань до Уряду».

«Наш Уряд принципово налаштований на конструктивну співпрацю і з парламентською більшістю, і з опозицією, і з громадянським суспільством. На превеликий жаль, сьогодні ми побачили, що натомість певним силам потрібно лише максимально ускладнити ситуацію. Вони знову пускають у хід їх улюблений метод: брехню, популізм і демагогію», - сказав Глава Уряду.

Він закликав парламентаріїв не плутати державну політику з мітингом. «Звертаюся до всіх: не треба плутати парламент з барикадами, а державну політику – з мітингом. Усім нам треба важко працювати заради великої мети – перетворення України на сучасну державу з високими стандартами життя. Ми готові на максимальні компроміси. Чи є цьому альтернатива? Переконаний, що немає», - наголосив Микола Азаров.

4109Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: