Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: політика
Автор: kirovograd24.com
Дата: 27 лютого 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/politics/2013/02/27/zavtra-vihodit-svizhii-nomer-siti-chitaite-vzhe-zaraz-on-lain-.htm
політика, 27 лютого 2013

Завтра виходить свіжий номер «СІТІ» - читайте вже зараз он-лайн!

kirovograd24.com

Завтра, у четвер 27-го лютого вийде друком черговий номер безкоштовного інформаційного міського тижневика «СІТІ: газета твого міста». У газеті читайте про перші підсумки роботи та плани на майбутнє нового губернатора, а також новини міста та кримінальні новини, анонси культурних та мистецьких подій міста. На сторінках газети – спортивні новини, гороскоп, кросворд, здоров'я, реклама, програма телепередач!

ЧИТАЙТЕ ГАЗЕТУ ВЖЕ ЗАРАЗ - ТИСНІТЬ ОСЬ ТУТ
Крім того, кожен кіровоградець може безкоштовно надрукувати у тижневику кольорове фото своїх діток, надіславши їх на адресу: [email protected] (не забувайте вказувати імена та прізвища діток!) Газета розповсюджується тиражем у 25 тисяч примірників безкоштовно (!) у людних місцях Кіровограду, у торгівельних точках, магазинах, банках, салонах краси та автосалонах, а вулицях обласного центру. Телефон редакції – (0522) 27-36-10, факс: (0522) 27-97-12.

ДОВІДКА: Газета "СІТІ" має один із найбільших тиражів у регіоні і складає 25 тисяч примірників. Концепція безкоштовного розповсюдження газети обумовлена тим, що інформація у сучасному світі повинна бути безкоштовною для її споживачів. Засновник газети - ТОВ "Прайм Тайм". Міська газета "СІТІ" є новим проектом найбільшого медіа-утворення області - медіа-групи "весь Кіровоград". У її структуру вже входять два Інтернет-проекти (інформаційний сайт "весь Кіровоград" www.kirovograd.net та Кіровоградський бізнес-каталог www.kirovograd.biz, перший глянцевий журнал Кіровограда - "Ланруж" lanruj.kr.ua та Кіровоградський прес-клуб (майданчик для проведення медіа-заходів).

4864Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: