Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: фотогалерея
Автор:
Дата: 8 лютого 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/photo/2023/02/08/nezlamnii-ta-neskorenii-harkiv-blagodiinii-fond-suchasna-ukraina-dostaviv-gumanitarnu-dopomogu.htm
фотогалерея, 8 лютого 2023

Незламний та нескорений Харків: Благодійний Фонд “Сучасна Україна” доставив гуманітарну допомогу


Президент Благодійного Фонду “Сучасна Україна” Володимир Гавриш / Volodymyr Havrysh разом з волонтерами минулого тижня відвідали місто Харків.


Головною метою поїздки була доставка гуманітарної допомоги, що згодом поїде до військових та незахищених верств населення на деокупованих територіях.


На сторінці Благодійного Фонду в соціальній мережі Фейсбук зазначено:


"Дякуємо нашим друзям за допомогу, а саме: Амбасадору Фонду в країнах Азії Марущаку Іллі; Представнику Фонду у Львівській області Іваньо Тарасу; Члену почесної ради Фонду Шеременту Юрію.


А також висловлюємо подяку представнику фонду на Харьківщині Яременко Олександру, нашому волонтеру Бикасову Денису та члену почесної ради БФ "Сучасна Україна" Олександр Дануца.


Не зупиняємося, тільки вперед до перемоги".


Сам Олександр Дануца, народний депутат, представник партії "Слуга Народу" на своїй сторінці у Фейсбук повідомив: 


"Незламна Харківщина. Пошматована окупантом стоїть рівно і прямо дивиться в очі ворогу. Разом з Володимир Гавриш і командою Благодійний фонд "Сучасна Україна" - Modern Ukraine привезли близько 10 тон важливого вантажу для Харківської області і в першу чергу для деокупованних територій. Продукти харчування, медичні засоби, генератори, пічки різних видів. Частина поїде до наших Воїнів на передову, частина до цивільних громадян, які постражлали від дій агресора. Війна не скінчилась. Тому не можна спинятись. Слава Україні!". 



1231Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: