Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: фотогалерея
Автор:
Дата: 20 січня 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/photo/2023/01/20/jak-stvorjuvati-doshku-vizualizatsii-mrii-abo-scho-take-karta-bazhan.htm
фотогалерея, 20 січня 2023

Як створювати дошку візуалізації мрій, або Що таке карта бажань


Вірна постановка цілі – це перший крок до її досягнення. Але останнім часом виділяють ще один метод досягнення бажаного – візуалізацію. Карта бажань – це спосіб візуалізації мрій, який може допомогти втілити бажання і реалізувати задумане за допомогою глибинних психологічних механізмів. 


Тому все частіше людироблять для себедошку візуалізації мрій або ще її називають сторітелінг про майбутнє. Це простір, повністю присвячений прагненням людини. У ньому містяться ілюстрації, що відображають основні наміри і завдання.


Саме таку карту створювали бібліотекарі головної книгозбірні області з дітьми на дитячій точці «Спільно». Дошка візуалізації цілей майже на сто відсотків складається з ілюстрацій і найпростіше їх «добувати» з друкованих видань. Для наших маленьких відвідувачів ми заздалегідь підготували велику кількість картинок з машинами, одягом, взуттям, косметикою, подорожами, іграшками, домами і подібним. 


Учасники з неабияким захопленням створювали історію власного майбутнього та мрійливо розповідали один одному, чого вони бажають досягти, чого навчитися і яку професію опанувати.


Психологи кажуть, що якщо довго дивитися на карту, бажання почнуть глибоко проникати у підсвідомість, і людина, навіть не усвідомлюючи того, буде рухатися в напрямку мети. Дошка візуалізації діє як «вмістилище» бажань. В потрібний час мрія «вивільниться» і здійсниться.


Хочете, щоб ваша дитина створила власний сторітелінг майбутнього, приходьте разом з нею до Обласної універсальної наукової бібліотеки імені Дмитра Чижевського на дитячу точку «Спільно». 


1052Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: