Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: фотогалерея
Автор:
Дата: 28 серпня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/photo/2020/08/28/-sluga-narodu-chitko-znae-scho-i-jak-robiti.htm
фотогалерея, 28 серпня 2020

«Слуга Народу» чітко знає, що і як робити


У Кропивницькому відбулася масштабна для усього політичного життя регіону подія. Партія «Слуга Народу» презентувала амбітний Регіональний план розвитку Кіровоградщини, а також велику кількість помітних постатей, – претендентів на посади голів ОТГ, та на мандати депутатів різних рад. Жодна інша партія на місцевому поки не надала загалу свого плану, конкретних прізвищ своїх кандидатів.


Важливіше за все людям треба знати, який у партії у нашому регіоні план, яке бачення майбутнього. І не стосовно вступу до НАТО чи глобального потепління. В «Слузі Народу» чітко розуміють міру своєї відповідальності та свої можливості. Людей цікавить, що буде зроблено в галузі економіки на Кіровоградщині, як будуть розвиватися міста та громади, що буде з екологією? Партійці з Кіровоградщини мають відповіді на ці питання.


І масштабне бачення на роки уперед. Потужна партія, яка має у лідерах президента, має більшість у Верховній Раді, не обіцятиме пофарбувати лавочки біля кількох під’їздів чи пісок для пісочниць (це також робиться і буде робитися, але як поточна робота). «Слуга Народу» має для Кіровоградщини низку дійсно масштабних проектів, які можуть змінити обличчя області.


Представляючи Стратегію розвитку Кіровоградської області, народний депутат України, голова обласної організації партії Микита Потураєв назвав п'ять головних перспективних проектів регіону: Технопарк Flycity 4.0 на базі Льотної академії, Міжнародний аеропорт «Кантове», Індустріальний парк «Олександрія», Клінічний онкологічний центр та Оновлення фізкультурно-спортивного середовища.


Проекти ці не прожекти, і вже ретельно опрацьовані, прораховані і пр. кожен вже можна написати цілу брошуру. Тому не будемо втомлювати вас технічними деталями та тисячами подробиць. Але щоб ви розуміли розмах, то тільки проект реконструкції та розвитку «Канатового» передбачає 40 мільярдів гривен інвестицій! А як інакше – без аеропорту жодне місто не матиме серйозних перспектив розвитку. Великі кошти заплановані і на інші проекти. Звідки вони візьмуться? Спільними зусиллями професіонали можуть завести міжнародні інвестиції, українські інвестиції, частково бюджетні кошти і т.ін. «На Кіровоградщині такі приклади є», - каже Потураєв. Мова про водопровідну систему, яка залучила багато мільйонів від Європейського банку реконструкції та розвитку. 


Також у партії вважають,  що особливу увагу слід приділити інвесторам, які розвивають високотехнологічне виробництво, вкладають в IT-сектор. А тому пріоритетним є також розвиток сучасної інформаційної та телекомунікаційної інфраструктури, створення проектів смарт-сіті, електронних платформ із надання адмінпослуг.


Перспективними напрямами також є розвиток харчової промисловості та машинобудування. А відновлення доріг та інфраструктури сприятиме також розвитку туристичного потенціалу регіону, зокрема будівництву сучасних готелів і готельно-ресторанних комплексів.


Під час презентації програми був присутній президент України Володимир Зеленський. Він лише закликав не зволікати з її реалізацією.


А ось що сказав Ігop Вoлкoв, пoліттехнoлoг oбласнoгo вибopчoгo штабу партії «Слуга Наpoду», кандидат у депутати Кіpoвoгpадськoї oбласнoї ради: «Мені хoчеться, щoб наш pегіoн був упізнаваним, і кoжен має пам'ятати, щo нам є чим пишатися, адже маємo кpащі підпpиємства в oбласті, які є відoмими не лише в Укpаїні, а й світі. Виробництво кращої сільгосптехніки, гідравлічної техніки, видобуток корисних копалин, потужні аграрні підприємства. Та треба рухатись далі.


Ігор Волков також сказав, що у їхньої команди є амбітні плани повернути великий баскетбол в місто, і чоловічий і жіночий (були колись часи розквіту цих видів спорту), і навіть амбітні плани стосовно побудови арени для хокею. «Чому   в сусідніх Кременчуку та Херсоні хокей є, вони виступають у вищий лізі, а в нас нема?» – сказав Волков.


«У нас є кoманда, яка oб'єдналася навкoлo пpезидента. І ми тoчнo йдемo на вибopи не пpoгpавати. Більше тoгo, скажу, щo в Кіpoвoгpадській oбласті ми пеpемoжемo і наш pезультат буде найкpащим. В нас найкращі кандидати. Ми знаємо, що це чесні люди, вони не робитимуть бізнесу на місцевих бюджетах, будуть робити все, аби кожна копійчина бюджету працювала на людей і ці бюджети зростали. Щоб зростало виробництво, підприємництво, щоб люди не їхали з міста, а навпаки залишалися там, де народилися» - зазначив Михайло Бєжан, очільник обласного виборчого штабу «Слуги Народу».


Окремо для преси дали брифінг три серйозні кандидати на посади у місцевому самоврядуванні – Ольга Ковальова-Алокілі, кандидат на міського голову Кропивницького, Андрій Маліцький, кандидат на посаду Світловодського міського голови та Володимир Сокирко, претендент на посаду міського голови Знам’янки. Всі вони мають амбітні плани по перетворенню своїх міст. І найголовніше – у всіх очі горять! Готові працювати, не покладаючи рук.


2641Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: