Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: фотогалерея
Автор: Микола Правда – науковий співробітник відділу туристично-краєзнавчої та інформаційної роботи
Дата: 16 липня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/photo/2020/07/16/vidkrilasja-virtualna-vistavka-impreza-rahivnikam-do-vidznachennja-dnja-buhgaltera-ta-auditora.htm
фотогалерея, 16 липня 2020

Відкрилася віртуальна виставка «Імпреза рахівникам» до відзначення Дня бухгалтера та аудитора

Микола Правда – науковий співробітник відділу туристично-краєзнавчої та інформаційної роботи


Важко уявити діяльність будь-якої установи чи організації без фінансистів, людей, що рахують гроші. В Україні дата 16 липня визначена, як День бухгалтера та аудитора Постановою Верховної ради в 1999 році, де були закріплені основи положення "Про бухгалтерський облік та фінансову діяльність в Україні". Сьогодні професія бухгалтера престижна і шанована в Україні. На кожному підприємстві представники цієї професії щось рахують, вираховують, перераховують. Від їх роботи у величезній мірі залежить фінансова стабільність економіки країни, на їх плечах величезна відповідальність, вчасні розрахунки дають можливість у визначені терміни розпочати будівництво чи оплатити якісь послуги. Бухгалтер сьогодні - це майже директор чи половина підприємства. На нього покладена відповідальність за прийняття економічних рішень, які дозволяють досягти максимальної ефективності в роботі підприємства чи організації. Вправний бухгалтер сьогодні - це велика знахідка для керівника.


Віртуальна виставка "Імпреза рахівникам" - це можливість привітати людей шанованої професії з їх професійним святом. У багатьох організаціях привітання бухгалтерів стало доброю традицією, роботу кращих фахівців обов'язково заохочують грошовою премією чи цінними подарунками. Професія бухгалтера шанована в багатьох країнах, про престиж якої також свідчить і наявність Міжнародного дня бухгалтера, що відзначається 10 листопада, поруч з цим існують і регіональні свята, коли окремий регіон чи область відзначають це свято. Отже вітаємо всіх професіоналів обліку та аудиту з професійним святом ! Бажаємо посидючості, уважності, акуратності, прозорості та легкості в праці, планових показників, збільшення накопиченого капіталу, душевного спокою та особистого щастя. Віртуальна виставка "Імпреза рахівникам" є своєрідним подарунком людям цієї професії. В ній представлена справжня мистецька квіткова феєрія на будь-який смак, вражають картини з різноманітністю стилів та мозаїкою барв, кожна картина то є окрема подія і ідея і всі вони разом створюють справжню імпрезу, імпрезу рахівникам. Переглядаючи виставку, можна поринути в різні світи, відчути ніжність і радість, вони яскраві з насиченим забарвленням, ваблять глядача щирістю і любов'ю та поетичною красою.



1653Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: