Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: фотогалерея
Автор:
Дата: 20 грудня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/photo/2019/12/20/u-znam-jantsi-vidkrilasja-priimalnja-svjatogo-mikolaja.htm
фотогалерея, 20 грудня 2019

У Знам’янці відкрилася Приймальня Святого Миколая


3 роки поспіль за ініціативи родини Крістіни і Віталія Зайченко, молодіжної організації ФРІ Знам’янка (гол. Аліна Філіпченкова) та у рамках співпраці з співпраці з міською централізованою бібліотечною системою, Знам’янським міським «Інформаційно-освітнім жіночим клубом» (голова Колісніченко М.В.). у м.Знам’янці відкривається Приймальня Святого Миколая.


Цього року, у суботу 14 грудня, Чудотворець спочатку зустрічав дітлахів на Південній частині міста (міська бібліотека-філіал 1, вул. Олени Теліги, 10Ж). 


За 4 години до Святого Миколая завітали та отримали солодощі близько 200 гостей. які мали змогу подарувати Чудотворцю зроблені власноруч поробки, малюнки. А скільки гарних пісень та чудових віршів розповіли дітлахи, які мали змогу посидіти у Миколая на колінцях! Дверцята ж у світ казки радо відкривало чарівне янголятко. Також всі  бажаючи могли просто у Приймальні взяти участь у майстер-класах від Надії Котової і Ольги Чумаченко.


Наступного дня Приймальня Святого Миколая гостинно відкрила свої двері для всіх бажаючих поринути у диво вже у Привокзальному мікрорайоні у приміщенні міської центральної бібліотеки по вул. Маяковського, 40. 


Святий Миколай та його янголятка подарували дітям чарівну музичну виставу «Мишачий король і викрадені подарунки» і, звичайно ж, не обійшлося без солодощів. Атмосфера була по справжньому домашньою: із обіймами, сюрпризами, фотографуванням на пам’ять… Незабутньою була ця зустріч і для дітей, і для дорослих. 


Миколай запевнив, що дітлахи, які гарно поводилися весь рік, то вранці 19 грудня під подушечкою знайдуть подарунок. А от різочок у нього немає, бо в у місті всі діти дуже слухняні.


1585Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Avant 22 грудня 2019 22:28
0
Ми - група з фінансової підтримки, яка займається міжнародними фінансами на будь-яку суму банківських інструментів. Наші послуги швидкі та надійні. позики є
затверджено протягом 24-48 годин після успішної заявки. Ми пропонуємо кредити від
мінімальний діапазон від 2000 до максимум 50 мільйонів доларів з доступною процентною ставкою 3% та позикою
тривалістю від 1 до 25 років для повернення позики. Мета групи Avant - надати Вам відмінні професійні фінансові послуги.
Якщо ви потребуєте позики, будь ласка, зв'яжіться з нами.

Надішліть нам електронною поштою: [email protected]
Надішліть нам електронну пошту через; [email protected]
Whatsapp +1 (409) 2062954
З повагою
Avant Group
Відповісти
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: