Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: фотогалерея
Автор: Катерина Колєва, "Кіровоград24"
Дата: 30 вересня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/photo/2019/09/30/narodnii-deputat-oleksandr-danutsa-proviv-osobistii-priiom-gromadjan.htm
фотогалерея, 30 вересня 2019

Народний депутат Олександр Дануца провів особистий прийом громадян

Катерина Колєва, "Кіровоград24"


У п’ятницю, 27-го вересня, в Кропивницькому народний депутат України Олександр Дануца провів прийом громадян. За більш ніж три години приймальню депутата відвідали близько тридцяти містян.


Містяни просять допомоги депутата у вирішенні питань житлово-комунального характеру, допомоги у складних питаннях стосовно житла та землі, які вже дійшли до суду.


Так, мешканці села Каніж Новомиргородського району Кіровоградської області просять допомогти у вирішенні проблеми з земельними махінаціями: люди здали паї в оренду фермеру, а потім виявилося, що вони ще й винні йому кошти, так як по документах ніби то отримували за здачу в оренду більше коштів, ніж потрібно було. З цього питання Олександр Дануца вже звернуся до Генеральної прокуратури України, тож вже найближчим часом правомірність дій в ситуації, що склалася, перевірять правоохоронні органи.


Під час прийому було від людей і чимало подяк за попередньо надану допомогу та позитивних звернень, з проханнями допомогти  в організації культурних та благодійних заходів.


«Стосовно всіх питань, з якими звернулися містяни я направлю депутатські звернення та триматиму ці питання на контролі. Деякі з них вирішити не складно, але є й такі, що тягнуться роками, тож готовий працювати ефективно та завжди відкритий до діалогу з людьми», - говорить Олександр Дануца.


Варто зазначити, що записатися на прийом до депутата містяни могли заздалегідь в приймальні по вулиці Гоголя, 99, для зручності створили графік прийому та кожному бажаючому призначили свій час – щоб уникнули черг та незручностей. Хоча ті городяни, хто прийшов без запису також мали змогу поспілкуватися з депутатом.


Наступний прийом громадян народний депутат Олександр Дануца планує провести наприкінці жовтня місяця.


4854Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: