Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: фотогалерея
Автор: Катерина Колєва, "Кіровоград24"
Дата: 25 вересня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/photo/2019/09/25/u-kropivnitskomu-startuvav-pokrovskii-jarmarok-.htm
фотогалерея, 25 вересня 2019

У Кропивницькому стартував «Покровський ярмарок» (ФОТО)

Катерина Колєва, "Кіровоград24"


Cьогодні, 25 вересня у Кропивницькому в рамках найбільшої агропромислової виставки України «AgroExpo-2019» стартував «Покровський ярмарок». На його відкриття завітав народний депутат України Олександр Дануца.  


«Я відвідую виставку щороку, з моменту її появи, а це вже сьомий рік поспіль. Однозначно можу сказати, що це значна подія, більш масштабного заходу в нашому місті та області не існує. Тож я бажаю всім гарно проведення часу, адже ми вміємо добре  працювати та вміємо добре відпочивати. А найдорожче, що у нас є це наша українська земля –  найкраща земля в світі», - зазначив нардеп.


Так,  на «Покровському ярмарку» презентували унікальні самобутності Центральної України, особливості культури звичаїв та традицій.


Що ж до масштабів самої виставки, то  загальна площа експозицій цього року складає 125 000 квадратних метрів, а загальна кількість експонентів - близько 600. Виставка діятиме до 28го вересня включно.


Нагадаємо, що виставка «AgroExpo-2019» триватиме до 28 вересня за адресою: м. Кропивницький, вул. Перша виставкова, 8 (Мурманська).


З детальною програмою можна ознайомитись тут


2953Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: