Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: фотогалерея
Автор: "Кіровоград24"
Дата: 6 липня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/photo/2019/07/06/kandidat-vid-slugi-narodu-provodit-chislenni-zustrichi-z-meshkantsjami-kropivnitskogo.htm
фотогалерея, 6 липня 2019

Кандидат від «Слуги Народу» проводить численні зустрічі з мешканцями Кропивницького

"Кіровоград24"


Як вже повідомляв сайт «Кіровоград24» 21 липня відбудуться позачергові вибори до Верховної Ради України.


В одномандатному виборчому окрузі №99 (м. Кропивницький) зареєструвалося 15 кандидатів. За опитуванням, яке проводив Центр Регіональних Досліджень лідирує кандидат від Президентської партії журналіст Олександр Дануца.


Опитування проводилось в період з 26 по 30 червня 2019 року у місті Кропивницький Кіровоградської області. Було опитано 450 респондентів. Статистична похибка склала +/- 3,5%. Респондентам у Кропивницькому було задано два запитання: Якщо б вибори до Верховної РадиУкраїни відбулись сьогодні, за яку б з наступних політичних партій Ви проголосували? Та за кого з кандидатів у 99 виборчому окрузі віддали свій голос?


«Слуга Народу» - 43,7%

«Батьківщина» - 13,2%

«Опозиційна платформа - За життя» - 10,4%

«Голос» - 6,1%

ЄС – 5,3%

РПЛ – 4,8 %

«Силі і честь» - 4,2%

«Громадянська позиція» - 4,0 %

Інші – 8,3 %


Що стосується мажоритарних кандидатів, то з величезним відривом від Олександра Дануци йде само висуванець Костянтин Яриніч. Третій – кандидат від «Батьківщини» Олександр Цертій.


Судячи з офіційної сторінки в мережі facebook пан Дануца проводить в Кропивницькому численні зустрічі з городянами. Зустрічався з бажаючими поспілкуватись та отримати відповіді на актуальні питання, та важливі проблеми в Дендропарку, на Ковалівці, Балашовці та мікрорайоні Космонавтів.




3143Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: