Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: фотогалерея
Автор:
Дата: 2 листопада 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/photo/2018/11/02/vidbuvsja-drugii-literaturnii-salon-za-tvorami-oleksandra-zhovni.htm
фотогалерея, 2 листопада 2018

Відбувся другий літературний салон за творами Олександра Жовни (ФОТО)


В перший день листопада у Кропивницькому відбувся Другий етап літературно-театрального конкурсу постановок за творами Олександра Жовни. Про це на своїй власній сторінці в мережі фейсбук повідомив народний депутат Костянтин Яриніч.


Зокрема Костянтин Яриніч зазначив: "Мене приємно вразили діти професійністю та акторською майстерністю. Всі без виключення постановки були на найвищому рівні. Хочу зазначити, що твори Жовни досить складні для сцени, але діти напрочуд вдало передали емоції та переживання дорослих героїв.


У журі було надскладне завдання, як обрати переможців з такої кількості талантів. В підсумку, Гран-прі отримало НВО №24, 1 місце НВО «Вікторія-П» та 2 місце НВО «Сокіл». Всі інші школи отримали грамоти у різних номінаціях. Жодна команда учнів не залишилась без грошового сертифікату. Плануємо ще третій етап конкурсу, щоб всі школи міста мали змогу прийняти участь і гала-концерт, який відбудеться на головній театральній сцені нашого міста: в театрі ім. Марка Кропивницького.


Дякую за підтримку нашої конкурсної ініціативи письменнику, моєму другу Александр Жовна, організацію управлінню освіти міської ради міста Кропивницького Лариса Костенко, Наталія Романовська, за гостинність та надання актової зали директору НВО №6 Надія Кравченко, окремо хочу подякувати акторці Інні Дорошенко, всім вчителям та нашим молодим акторам!".


 


3166Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: