Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: фотогалерея
Автор: Прес-служба партії УКРОП
Дата: 20 жовтня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/photo/2018/10/20/oleksandr-shevchenko-peremig-u-prezidentskih-praimeriz-ukropu-na-kirovogradschini.htm
фотогалерея, 20 жовтня 2018

Олександр Шевченко переміг у президентських праймеріз УКРОПу на Кіровоградщині

Прес-служба партії УКРОП

19 жовтня народний депутат Олександр Шевченко став переможцем президентських праймеріз УКРОПу в Кіровоградській області. За претендента проголосували 82 делегати загальних зборів Кіровоградської обласної організації партії. Таким чином, парламентаря підтримала вже десята область поспіль.

Учасниці праймеріз Оксана Тунік-Фриз та Ірина Головатенко посіли друге і третє місяця відповідно.

«Коли я стану президентом України, то зроблю все, щоб український народ ніким не був ображений. Українці повинні зрозуміти, що вони є власниками своєї землі. Я зроблю все, щоб кожна людина в Україні була успішною», – заявив Олександр Шевченко.

Водночас голова УКРОПу, народний депутат Тарас Батенко зазначив, що «Українське об’єднання патріотів» – єдина політична партія в Україні, яка запозичила західну модель проведення внутрішньопартійних праймеріз за прикладом США і всього цивілізованого світу. Учасники перегонів не бояться критикувати чинну владу, вказувати на її помилки та казати українцям правду.

«Ми говоримо правду про війну і про те, як влада не хоче чи неспроможна її закінчувати. Ми говоримо правду про мову, на темі якої паразитує президент Порошенко, хоча до мови він відношення не має. Ми говоримо про церкву, хоча розуміємо, що держава не повинна втручатися у справи церкви так, як це зараз відбувається», – зауважив парламентар.

Зі свого боку, народний депутат Олександр Дубінін звернув увагу на те, що у президентських праймеріз УКРОПу могли взяти участь усі без винятку члени політсили. На його переконання, це свідчить про те, що в партії немає вождів, але існує справжня демократія.

«Кожен, хто має політичну волю або бажання позмагатися за найвищу посаду, міг написати заяву і взяти участь у праймеріз. Той, хто отримає право балотуватися на найвищий пост в Україні, візьме на себе дуже велику відповідальність не тільки за майбутнє нашої політичної сили, а й усієї країни», – наголосив укропівець.

Зауважимо, Кропивницький став десятим обласним центром України, у якому відбулися президентські праймеріз УКРОПу. Фінальна частина перегонів розпочалася 28 вересня в Луцьку й завершиться 18 листопада в Києві. Остаточні результати праймеріз за підсумками голосування у всіх областях оприлюднять на великому з’їзді УКРОПу, який відбудеться у столиці України 5 грудня.

2027Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: