Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: фотогалерея
Автор: Кіровоград24
Дата: 28 вересня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/photo/2016/09/28/jarinich-zustrivsja-z-golovami-kvartalnih-komitetiv-mista-ta-initsijuvav-pidvischennja-im-viplat-bilsh-nizh-u-chotiri-razi.htm
фотогалерея, 28 вересня 2016

Яриніч зустрівся з головами квартальних комітетів міста та ініціював підвищення їм виплат більш, ніж у чотири рази

Кіровоград24


Сьогодні в Кіровоградському міськвиконкомі відбулася зустріч народного депутата України Костянтина Яриніча, заступника міського голови Олександра Мосіна, голів Ленінської (Подільської) та Кіровської (Фортечної) районних рад з головами квартальних комітетів обласного центру. 


На початку зустрічі перед квартальними виступив народний депутат Костянтин Яриніч, який є мажоритарником саме від Кіровограда і повідомив, що він написав депутатське звернення до міського голови Андрія Райковича з приводу підвищення щомісячної грошової нагороди головам квартальних комітетів до 500 грн. Зараз така винагорода складає, без відрахувань, 126 грн. За словами Костянтина Володимировича, та робота, яку сьогодні проводять ці люди, заслуговує і на значно більшу суму, проте в сьогоднішніх бюджетних реаліях ця цифра є адекватною для міського бюджету. Він також повідомив, що вже зустрічався з цього приводу і з міським головою Андрієм Райковичем та головою бюджетної комісії міськради Ігорем Волковим. І знайшов повне розуміння та підтримку своєї ініціативи. Нардеп сподівається на позитивне вирішення цього питання вже на найближчій сесії міської ради.  


2857Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: