Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: фотогалерея
Автор: Ліана Амбарцумян, "Кіровоград24"
Дата: 29 серпня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/photo/2016/08/29/litnii-kubok-kirovogradschini-z-kvn-vidbuvsja-u-kropivnitskomu.htm
фотогалерея, 29 серпня 2016

Літній Кубок Кіровоградщини з КВН відбувся у Кропивницькому

Ліана Амбарцумян, "Кіровоград24"


У Кіровоградській обласній філармонії пройшов літній кубок Кіровоградщини з КВН. Це другий в серії кубкових ігор Відкритої обласної Ліги КВН Кіровоградської області.


Участь у Кубку взяли команди із Одеси, Києва, Дрогобича, Полтави, Скадовська та інших міст. Ведучим та редактором був учасник телевізійної Ліги Сміху на 1+1 Артем Дамницький.


Перше місце посіла команда «7я» з Чернігова, набравши 74 бали, друге місце- «Ірперчані»  з міста Ірпень, набравши 72 бали, і третє місце - «Французи» з Полтави, набравши 71 бал.


За умовами гри у зимовий Супер Кубок КВН мали право пройти 2 команди, але за рішенням організаційного комітету, було прийнято пропустити до гри ще й команду «Французів» за їх чудову гру, за яку боліли майже всі присутні у залі.


Відкрита обласна ліга КВН Кіровоградської області відбулася під патронатом Кіровоградської обласної ради та за підтримки агропромислової корпорації «Greenstone», студії експрес-друку «яМайка», мережі магазинів «Євротехніка».






2949Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: