Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: фотогалерея
Автор: Тетяна Коханенко, Кіровоградська установа виконання покарань облуправління ДПтС України (№14)
Дата: 6 травня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/photo/2016/05/06/do-kirovogradskoi-ustanovi-vikonannja-pokaran-zavitali-predstavniki-hristijanskoi-tserkvi-vidrodzhennja-.htm
фотогалерея, 6 травня 2016

До Кіровоградської установи виконання покарань завітали представники Християнської церкви «Відродження»

Тетяна Коханенко, Кіровоградська установа виконання покарань облуправління ДПтС України (№14)


         

5 травня до Кіровоградської установи виконання покарань (№14) завітали представники Християнської церкви «Відродження» у супроводі постійного відвідувача установи Олександра Цурлая.

       

Неповнолітні, які утримуються під вартою в установі з нетерпінням очікують на кожну зустріч з Олександром, бо він, за чималий проміжок часу, став для юнаків справжнім другом та порадником. Біблійські притчі, з якими вони знайомляться під час візитів гостя не лише зацікавлюють хлопців, а й вчать добру, справедливості та терпінню. 

        

Завітав Олександр Цурлай до хлопців як завжди не з порожніми руками. Привітавши юнаків зі святом Великодня, вручив солодкі подарунки та смаколики, які вже в котрий раз радують неповнолітніх підопічних, залишаючи після зустрічі лише приємні та гарні спогади.

      

Представники церкви цього дня також відвідали засуджених та ув’язнених жінок Кіровоградської УВП (№14). Привітавши зі світлим святом Воскресіння Христова, зарадивши порадою та підтримкою, гості залишили по собі іконки та молитовники, для того, щоб жінки у будь-який час змогли звернутись до Всевишнього та розрадити себе словом Божим. Вручення солодощів як завжди стало завершенням довгоочікуваного візиту.


2705Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: