Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: фотогалерея
Автор:
Дата: 4 травня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/photo/2016/05/04/vidbuvsja-ii-vidkritii-pisennii-festival-konkurs-z-otchoi-krinitsi-.htm
фотогалерея, 4 травня 2016

Відбувся ІІ Відкритий пісенний фестиваль-конкурс «З отчої криниці»


2 травня у селищі міського типу Вільшанка відбулося гучне дійство – Другий відкритий обласний дитячий пісенний фестиваль-конкурс «З отчої криниці», який був організований «Благодійним фондом Ярослава Бублика» за сприяння Кіровоградської облдержадмінстації та під патронатом депутата Верховної ради України Костянтина Яриніча. 


У фестивалі взяли участь 84 конкурсанта. Вокалісти з усієї області з’їхалася  продемонструвати свої таланти. Та й насправді, було чим захоплюватися: обдарована молодь вражала сильними голосами та милувала сучасною українською піснею. 


На свято пісні були запрошені шановані та досвідчені у цій справі члени журі – Народний артист України Мар’ян Гаденко та Заслужена артистка естрадного мистецтва Тетяна Мудра. Також до складу журі увійшли: призерка «Слов’янського базару 2015» Анна Твердоступ, лауреат пісенного фестивалю «Доля»  Катерина Чиквідзе, депутат Вільшанської районної ради Ярослав Кіров. І засновник Благодійного фонду – Ярослав Бублик.


Учасники конкурсу мали змогу спробувати себе (на вибір) у трьох номінаціях: сучасна естрадна пісня, авторська пісня та співана поезія, сучасна обробка народної пісні, у вікових категоріях – молодша, середня та старша групи.


Організовуючи цей захід, активісти «Благодійного фонду Ярослава Бублика» запланували для дітей не тільки конкурсну програму, а ще й розважальну. Дітей запросили на невеличку екскурсію до с. Осички до затишного нового парку відпочинку. Там можна було помилуватися неймовірно красивими краєвидами, побачити, як пасуться красень-кінь Кутель та поні Попелюшка, відпочити на гойдалках та смачненько перекусити. 


Після виступу всіх конкурсантів, свято пісні продовжилося на головній площі Вільшанки, де було змонтовано сцену для Гала-концерту заходу. Саме там журі оголошувало переможців номінацій. А глядачі мали змогу їх почути та порадіти за їх перемогу.


Дипломами учасників конкурсу та цінними призами було нагороджено 84 учасники. З них у Гала-концерт, який проходив на головній площі Вільшанки, потрапило 29 фіналістів, які співали на великій сцені та отримали від фонду грошову винагороду у розмірі 200 грн. Приз глядацьких симпатій отримав Микита Романенко з Вільшанського району разом з фінансовим заохоченням у розмірі 500 грн.  А ось гран-прі пісенного конкурсу «З отчої криниці»  отримав гурт "HeartBeat" разом з 5000 гривень із села Побузьке Голованівського району. Вітаємо! Також було подаровано музичним школам районів області 15 сертифікатів на придбання радіомікрофонів.


На гала-концерті були й приємні сюрпризи! Порадували глядачів виступи Народного артиста України Мар’яна Гаденко та Заслуженої  артистки естрадного мистецтва Тетяни Мудрої, фіналістів проекту «Х-фактор» гурту «Тріода»  та Анни Твердоступ.


Вітаємо переможців! Дякуємо організаторам! Дуже гарний та плідний на емоції день!


4228Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: